Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałam dziś w centrum handlowym jak jakaś baba karmiła dziecko cyckiem !!!

Polecane posty

Gość gość

MASAKRA ja siedzialam na przeciwko, jakies 10 metrow od niej ludzie przechodzili i zerkali, wiekzosc robila takie oczy O.O a reszta sie smiala, ochroniarz przeszedl i sie spojrzal na nią ale nic nie zrobil, do czego doprowadza ta wchepojęta ''wolnosc'' ? Niedlugo zaczną kopulowac i oddawac mocz na srodku ulicy... co zresztą juz niektorzy robią, pieprzą się w nocy w parkach na ławkach, w autobusach nocnych, szczą za przystankiem na widoku przejezdzających aut. BYDŁO NIE LUDZIE !!!

Gość SaraWawaaaaaa
Mnie bardziej wkurza/obirza żucie gumy z otwartym pyskiem, sztuczne obrzydliwe paznokcie, pomarańczowa opalenizna smrodliwe perfumy, tłuste włosy, pryszcze wąsik pod nosem, sucha skóra rąk, obrzydliwe pięty, żółte zęby , brudne buty, rurki u grubasów. Karmienie nie jest moim zdaniem obrzydliwe.

No i? Nie trzeba było się uporczywie wpatrywać. Mi to nie przeszkadza póki kobieta nie wywali całej piersi na wierzch i nie karmi tak ostentacyjnie. 2 razy spotkałam się z takim widokiem i po prostu odwróciłam wzrok choć ludzie się gapili.

Gość gość
O matko widziała kobietę karmiącą piersią i już HAŃBA i UKAMIENIOWAĆ . Kościół ci już wyprał doszczędnie resztki mózgu. Lecz się człowieku .

Gość gość
bylo wzrok odwrócić i isc dalej:o

Gość gość
Ja wywalam mojego cyca gdzie mi sie podoba, a co zabronicie mi ? jak dziecko chce jesc to co mam leciec do domu ? pocalujcie mnie w d**e szmaty :D

Gość gość
kilkukrotnie byłam bliskim swiadkiem karmienia piersią publicznie i wszystkie kobiety robiły to tak dyskretnie, że nie dopatrzyłabys sie ani sutka ani nawet pół nagiej piersi. bardziej rozgolaszone były nastolatki wokół. mnie to nie razi, tak samo jak nagość pod prysznicem na basenie czy w saunie.

Gość gość
Tylko gówniara, kobieta nie mogaca mieć dzieci lub bez faceta może wysnuć twierdzenie że karmienie jest obrzydliwe.

gość dziś kilkukrotnie byłam bliskim swiadkiem karmienia piersią publicznie i wszystkie kobiety robiły to tak dyskretnie, że nie dopatrzyłabys sie ani sutka ani nawet pół nagiej piersi.  X Dokładnie.

Gość gość
autorko jesteś nienormalna. przeraża mnie że tacy "ludzie" bezduszni jak ty chodzą po tej ziemi... Pierś JEST DO KARMIENIA. a Twój wypaczony umysł nawet tak podstawową potrzebę jak karmienie dziecka wynaturza.

A ja całkiem niedawno widziałam w przychodni jak kobieta po prostu najpierw wywaliła cyca ;), a dopiero później podniosła dziecko z wózka i tak sobie siedziała nieosłonięta niczym i zadowolona :)

Gość gość
a ja gdy urodzę będę karmić gdzie tylko moje dziecko tego zechce. nikt mi nie zabroni. Gdy ktos nie chce patrzec to nie batrzy, a zboki i podglądaczki niech się pienią mam to w d..

Gość gość
Ja widziałam jakiś czas temu jak matka na placu zabaw wywalila cyca na wierzch, podała dziecku i chodziła tak z dzieckiem wiszący przy piersi po całym placu:/

Gość gość
Coś ty naprawdę cyckiem? No nie do wiary co? Dobrze ze nie piersia bo to dopiero byłby wstyd

Gość gość
też nie mogę uwierzyć... naprawdę cyckiem karmiła??? jestes pewna że nie kolanem??

Gość gość
No coś Ty?? Cyckiem?? Ja byłam święcie przekonana, że się z łokcia karmi!!!

Gość gość
Do tych co lubią się obnazac publicznie - nie przeszkadza wam jak ludzie patrzą na was z obrzydzeniem i politowaniem? Przecież można to zrobić po ludzku z godnoscia a nie wywalić cyca na środku centrum handlowego.

Gość gość
ja z politowaniem patrzę na tych co patrzą. żal mi ich, bo ich świat jest straszny skora tak zwyczajna czynność jak karmienie przyprawia ich o takie emocje. na mnie nie robi to wrażenia. gdy widzę inna matkę karmiącą uśmiecham się w duchu bo to piękna chwila i odwracam wzrok (bo nie jestem wścibska jak co niektórzy tutaj).

Gość gość
Matka Boża Karmiąca to tytuł Maryi, nierozerwalnie związany z narodzinami jej Syna, Chrystusa. Kult ten zrodził się w XVI wieku w Madrycie. Musiał być jednak wcześniej, bowiem pewien robotnik znalazł na śmietniku starą figurę Matki Bożej Karmiącej. Odnowił ją i ustawił w domu. Wkrótce jego ciężarna żona rozchorowała się. Ów człowiek modlił się przed figurą Matki Bożej Karmiącej prosząc Boga o łaskę zdrowia dla żony i szczęśliwe narodziny dziecka. Tak też się stało. Wkrótce wiadomość rozeszła się nie tylko po całym mieście, ale i kraju. Do domu tego robotnika zaczęły przychodzić brzemienne kobiety, prosząc w modlitwie o dar macierzyństwa. Król Hiszpanii- Filip II polecił wybudować kaplicę, do której uroczyście wniósł figurkę z domu robotnika i powstało centrum kultu Matki Bożej Karmiącej od Szczęśliwego Rozwiązania. I co mohery?? Obłudne katole! Piekło was pochłonie za wasze uczynki wobec matek.

Gość gość
Byłam ostatnio na usg. Chyba nie ma w świecie miejsca bardziej przyjaznego karmieniu piersia niż szpital położniczy. A tam dyskretny kącik na uboczu dla matek karmiących. Dlaczego wiec w miejscach typowo publicznych, pełnych przypadkowych ludzi, kobiety bez żenady obniżają cyce z płynącym mlekiem, jak krowy?

Gość gość
Kurcze, a ja bym chociaż raz, jeden jedyny zakichany raz, chciała zobaczyć jakąś ostentacyjnie karmiącą matkę, żeby wiedzieć o czym mówicie. No jeszcze takiej nie widziałam przez 25 lat jak żyję, muszę mieć niesamowitego pecha :(

Gość gość
22.38 Doskonale Cię rozumiem! Tak wszędzie piszą o tych zwichrowanych matkach - ekshibicjonistkach, a mnie to ominęło. Niedawno jedna z tych zwyrodnialców karmiła na przystanku autobusowym, więc tak patrzyłam, patrzyłam i za cholerę nic nie było widać :( Może ona była z mniej radykalnego odłamu.

Gość wifigdańsk
hehe no i co w związku z tym autorko? zgłosisz do dzielnicowego? podasz do sadu? czy moze zawiadomisz Fakt? straszne. co to się nie wyrabia. karmienie publiczne piersią toz to przeciez to samo co kopulowanie w parku,lub oddawanie moczu. to twoje słowa. nie rozumiem jak mozna to porownywac. a ja osttanio widzialam na plazy jak facet podszedł do wydm i oddawał tam mocz na oczach bawiacych sie dzieci. i to nie jakis menel tylko przecietny facet,był zrestzą z dzieczyną. i tez dziwię się tej dziewczynie ze na to pozwoliła. a zaraz obok była toaleta w barze z frytkami no ale pewnie platna,wiec lepiej lać przy dzieciach. i to nawet mogł głebiej wejsc w krzaki ale nie,on zupełnie na widoku. i co chyba napisze artykuł o tym. a juz karmienie piersią to juz wogole grzech.

Gość gość
to do prawdy zadziwiające jakimi rzeczami ludzie potrafią się przejmować :D

Gość wifigdańsk
no wlasnie:) ja za to przytoczę tez inny obrazek to było latem. siedziala jedna swiezo upieczona matka na laweczce z głebokim wozkiem i noworodkiem u nas na deptaku w poblizu placu zabaw. jak wiadomo kreciło sie duzo dzieci,no ale cyz matka karmiąca piersią nie ma prawa wyjsc latem na dwór? hm... no i dziecko zaczeło plakac,najpierw trochę potem juz coraz mocniej. dziewczyna bujala,lulała ale nic,dziecko placze coraz gorzej. trwało to tak moze naprawde ze 20 min,trudno mi ocenic ale jak dla mnie bardzo długo. no i wkoncu dziewczyna zaczeła się rozgladac,wiercic,krecic,wkoncu się przełamała i przyłożyłą dziecko pod bluzkę do piersi. dziecko od razu się uspokoiło. i tak sobie pomyslałam,ze to w duzej mierze wina tych osóbn ktore tak krytukują i krzyczą na mamy karmiące piersią w miejscach publicznych. bo ta matka pewnie się z takimi opiniami spotkala dlatego tak strasznie się wstydziła. trochę smutne,ze zamiast wspierac-niektórzy potrafią jeszcze niezle skrzywdzić innych.