Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzeczona00

Narzeczony wtrąca mi się do zaproszeń ślubnych

Polecane posty

Gość narzeczona00

Od tygodnia prosiłam mu się, aby zobaczył czy podobają mu się te które wybrałam. Oczywiście nie pasowało mu i musiałam wybrać inne. Miał w ciagu dwóch dni zatsanowić się tylko jakie kolory i wzór, to do dziś mi nie dał znać. On ogolnie zawsze uwaza,ze na wszystko jest czas. Wg was powinnam sama je zamowic i juz nie czekac na niego? bo niby zaproszenia to dzialka PAni Mlodej...

Gość gość
ja bym nie czekała :P Mój narzeczony tak zwlekał z daniem mi pełnej listy swoich gości, że w efekcie były dwa rodzaje zaproszeń :P Bo część do rodziny z zagranicy musiałam zamawiać wcześniej (żeby zdążyli zrobić rezerwacje lotnicze, wziąć urlopy itd.). Zanim mój kochany mąż się ogarnął to firma od tych pięknych zaproszeń splajtowała :D

Gość gość
Nie chce nic mowic ale... jak macie takie dylematy juz przy wyborze zaproszen slubnych to boje sie myslec co bedzie dalej.

Ja nie miałam takich przeżyć. Dla mnie to były pierdoły, poszłam i kupiłam. Nigdy też nie przyglądałam się zaproszeniom które otrzymywałam, ot kawałek tekturki. Z góry przepraszam jeśli kogoś urażę, ale takie moje zdanie.

Gość gość
a zamówiłaś próbki? M5 ładne, ale na żywo lepiej zobaczyć :) Ja zamawiałam w kilku różnych sklepach i te, które najbardziej mi sie podobały w rzeczywistości były najgorsze

Gość gość
Nie zamawialam wlasnie,bo trzeba za przesylke zaplacc 8zl,a zaproszenie 1,40,wiec sie nie oplaca

Gość gość
Tak szczerze to srednie te zaproszenia, ale chyba lepsze m5

Gość Anka Klamka
A my zamawialiśmy tu: http://zaproszenia.extrema.com.pl/subgroup.php?gid=1&sgid=4 Są to zaproszenia najbardziej pracochłonne stąd ich wyższa cena. Zaproszenia te to najbardziej luksusowe, niezwykłe i wykwintne wzory, wśród których każdy znajdzie te, które sprostają jego najbardziej wygórowanym oczekiwaniom. Wykonane są w formacie kwadratu 16x16 cm lub DL w zależności od wzoru na jednym z papierów ozdobnych, którego rodzaj można dowolnie modyfikować spośród dostępnego asortymentu. Środek drukowany jest na papierze perłowym (opcjonalnie na satynowym).