D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Październik 18, 2014 Niech ktoś mi napiszę, czy mnie lubi na kafe? czy też nie? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Persefona_ 0 Napisano Październik 18, 2014 Za dużo kłamiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Październik 18, 2014 Niby w czym kłamie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Persefona_ 0 Napisano Październik 18, 2014 W d***e! W*********j. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 18, 2014 ktoś cię lubi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Październik 18, 2014 A kto? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 18, 2014 ja cię lubię :D twoje tematy zawsze poprawiają mi humor :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Październik 18, 2014 Moje tematy są poważne, o życiu. Ja zastanawiam się teraz czy mogłabym po maturze studiować 3 kierunki jednocześnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Październik 18, 2014 :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Październik 18, 2014 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość art1986 Napisano Październik 18, 2014 Nie znam Cię, ale już Cie lubię za fajnego avatarka i ambicję ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach