Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zazdrosna o dziewczynę.

Polecane posty

Gość gość

Podoba mi się pewna dziewczyna (zaznaczam, że ja też jestem dziewczyną). Ona ma 25 lat, ja 28. Nie jesteśmy parą tylko znamy się z pracy. Na 99% wiem, że jest wolna. Czuję coś do niej ale jeszcze nie umiem tego nazwać co to za uczucie. Ale jak sobie pomyślę, że ma faceta to złość mnie ogarnia. Nie mogę sobie z tym poradzić, że jakiś gość ją całuje i dotyka. Czy to jest normalne?

Gość gość
NIE i powinnas splanac na stosie

Gość pitopanterka
ja Ci coś powiem, nieraz myślę o dziewczynach, ale pomyśl logicznie, będziesz z dziewczyną i co z tego będziesz miała? związki dwóch kobiet to związki partnerskie, nie po to kobiety tak cierpią całe zycie by harować do śmierci, utrzymanie może Ci zapewnić facet, dlatego ona jest z nim, ale jeśli będziesz ją adorować to może weźmie to pod rozwage

Gość gość
a skad wiesz ze ona jest z nim?

Gość gość
Ja nie myślę o dziewczynach tylko o niej jednej

Gość gość
Jestem w tej samej sytuacji. Tylko że różnica wieku jest między nami trochę większa, i mam pewność, że ona ma faceta. Ciężko mi to znieść, bo jest to potężne zauroczenie z mojej strony i trwa od iluś miesięcy. Gdyby ona nie wykazywała żadnego zainteresowania dałabym sobie spokój, ale je wykazuje choć próbuje się z tym kryć.

Gość gość
A po czym poznajesz, że ona jest zainteresowana a się kryje???

Gość gość
czy zakochana dziewczyna może udawać, że jej nie zależy a tak naprawdę jest zainteresowana znajomością???

Gość gość
Ja ma taka sytuacje, ze nie jestem pewna czy ona mnie lubi a ja ja bardzo i boje sie to okazac wiec udaje czasem ze jej nie lubie.

Gość gość
Tak okazuje jak okazują to sobie facet z dziewczyną zainteresowani sobą. Czyli uśmiecha się często do mnie i to nie tak zwyczajnie, jest w tym jakaś głębia. Patrzy mi w oczy albo się peszy gdy ja patrzę na nią. Mówi do mnie z uczuciem. A czasami to i nawet mnie dotknie np. moich rąk, o ramię się oprze. Wyczuwam w tych zachowaniach coś więcej niż sympatię. Tym bardziej że ona nie jest mi bliska, znamy się nie za dobrze. Co o tym sądzicie? Ja widzę po jej oczach COŚ.

Gość gość
ja u mojej kobiety tez zobaczyłam najpierw COŚ

Gość gość
A ja jestem strasznie zazdrosna jak ktoś sie patrzy na moją dziewczyne. I nie wazne czy to facet czy kobieta.

Gość duty
a jeśli dziewczyna jest hetero to może się domyślić ze sie podoba innej dziewczynie? bo ja staram sie nie okazywac tego po sobie bo wiem ze nie mam szans ale jest tak seksowna ze kiedy z nia gadam to widac po mnie wszytko

Gość gość
Myślę że może się domyślić 'moja' jest pirkielnie sexowna i mnie onieśmiela kiedy z nią rozmawiam, nie mogę się też powstrzymać przed spoglądaniem na jej biust (jest wybitny) no i widać po mnie zazdrość kiedy gada z facetami. Ja myślę że szansę mam, tylko nie wiem jak się do tego zabrać..

Gość ania3567
no właśnie - jak się do tego zabrać, żeby ją sprowokować pierwszą do ujawnienia się

Gość gość
A nie mozesz pierwsza zagadac

Gość gość
Nie mogę ale chyba nie długo nie wytrzymam i się na nią rzuce.

Gość gość
Ja bym chciała, żeby ona się na mnie rzuciła pierwsza, albo zeby chociaz mnie przytuliła.

Gość gość
Ja tak samo ale ta moja często się tak opiera o mnie mocno więc chyba tej bliskości ze mną szuka i potrzebuje?