Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćka

Jakie sporty uprawiałyście w ciąży i do którego miesiąca?

Polecane posty

Gość gośćka

Np, jazda na rowerze, pływanie, ćwiczenia... Ostatnio gdy jeżdżę na rowerze ludzie jakoś dziwnie się na mnie patrzą

Gość gość
Rower tak do początku 8 miesiąca po ok. 1 godz. dziennie, droga do pracy i z pracy (tu, gdzie mieszkam to normalny środek transportu i masa ciężarnych jeździ), potem mi już było niewygodnie. Basen do końca niemal 2-4 razy w tygodniu, rozsądne ćwiczenia siłowo-wzmacniające też podobnie.

Gość gość
:-) a można wiedzieć gdzie mieszkasz? Chyba gdzieś poza Polską, bo tutaj ludzie, zwłaszcza starsi mają specyficzne poglądy. Zawsze prowadziłam aktywny styl życia, w ciąży wiadomo, uważam na siebie ale nie rezygnuję z ruchu. Chyba niektórzy najchętniej widzieliby mnie zamkniętą w domu :-P

Pierwszy trymestr przespałam, a od czwartego miesiąca do końca pływanie, aqua fitness, ćwiczenia na sali, spacery. A po ćwiczeniach szłam czasem do groty solnej, żeby poleżeć w ciszy i spokoju.

Gość gość
No właśnie, w Polsce może będzie tak za 20 lat :-P póki co zamierzam wszystkich szokować :-P i jeździć na rowerze, spacerować i ćwiczyć :-)

Gość gość
Dziewczyny, a w jakim stroju kąpielowym pływałyście? Jednoczęściowym czy dwuczęściowym?

Gość gość
Dziewczyny a można korzystać z basenów termalnych? Tam temp wody jest do 38'

Gość gość
Przed ciaxa 2lata trenowalam fitness, bieganie jazda rowerem oraz silowo. Teraz jestem w 3miesiacu ciazy przestalam biegac, spaceruje, silowo cwicze tylko z mniejszym obciazeniem, do tego treningi typu Tiffany Rothe, Ewka Ch, Mel B.

Gość gość
Czy ktoś zna jakieś fajne zestawy ćwiczeń rozciągających i wzmacniających mięśnie miednicy na III trymestr? Jeśli tak to proszę o link :-) Z góry dziękuję :-)