Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jelonekbambi83

Czemu mojego męża podnieca mój ciążowy brzuch?

Polecane posty

Mojego męża podnieca mój brzuch. Jestem w 32 tygodniu swojej wymarzonej ciąży. Mój mąż jest bezpłodny, więc po zabiegu in vitro, mam w sobie nowe upragnione życie. Może to hormony,ale mój mąż na jakąś obsesję z moim brzuchem. Rano już czuję jego rękę na moim brzuchu, pieści go, całuje, gładzi.W czasie prysznica mój Jurek podchodzi do mnie, iznou to samo, dodatkow jeszcze go myje. Przy śniadaniu lewą rękę trzyma na moim brzuchu. Mam 8 godzin spokoju i brzuch jest mój, jak Jurek idzie do pracy.Jak przychodzi znowu to samo.Jak oglądam telewizję, podchodzi i znowu to samo. W czasie wieczornego seksu, nie zwraca uwagi na moje ogromne piersi i wydęte sutki, tylko znowu dobiera się do mojego brzucha. Ostatnio Jurek wpadł na pomysł, żebym pozowała mu nago, tak jak Demi Moore czy inne gwiazdy, które były w błogosławionym stanie.Już wystarczy, że co tydzień robi mi zdjęcia, oczywiście, brzuch na pierwszym miejscu. Kocham mojego męża, kocham też moje nienarodzone dziecko, ale to ja jestem w ciąży, to ja miałam mdłości, to ja mam opuchniętd stopy i jestem gruba jak beczka. Mój mąż chce, żebym urodziła w domu. Naglądał się w Internecie scen porodów w domu i błaga mnie,żebym się zgodziła. Oczywiście z położna obok mnie. Mamy dom, więc nie widzi w tym problemu. Chodzimy do szkoły rodzenia i wiem wszytko o porodzie, ale się boję. Przecież może być ze mną na sali w szpitalu

Gość gość
Porozmawiaj z mężem, a nie nas pytasz :P

Gość gość
Nigdy bym sie nie zdecydowala rodzic w domu. Co z tego, ze bedzie polozna? Porod nie zawsze jest bez komplikacji, czasami potrzeba jest interwencja lekarza, potrzebny jest jakis sprzet. Nie ryzykuj!!!

Wiem, że to niebezpieczne, ale Jurek chce być ze mną cały czas podczas porodu. Twierdzi, że w szpitalu mogą mu kazać wyjść, a tak szybko zobaczy dziecko.

Gość gość
To jest trochę chore...

Gość gość
Jurki są krejzi, mój tata tez Jurek ;p

Gość gość
kobieto jeśli bezpłodnemu facetowi ma się urodzić dziecko, to w czym widzisz problem że jest zakręcony na maxa? przecież to dla niego cud!

Mój mąż kupuje mi różne olejki i maści na brzuch i wklepuje mi je. Masuje, masuje, masuje. Podnieca go mój nagi duży brzuch, a nie ja. W czasie seksu całuje mój brzuch i go gładzi, oczywiście delikatnie. Nie całuje mnie w usta, tylko w brzuch. Chciał zrobić odlew mojego brzucha w 3o tygodniu, ale się nie zgodziłam.

Gość gość
Prowo. Wymysl cos lepszego nastepnym razem

Siedzę sobie właśnie przed laptopem, podchodzi mój mąż,i się zaczyna. On przesadza. Ukląkł przed moim brzuchem i zaczął go masować. To jest irytujące albo ja jestem przewrażliwiona. Jak jesteśmy razem w kościele, to jego ręka cały czas jest na moim brzuchu. Jak jesteśmy w restauracji na obiedzie, to usiądzie obok mnie, a nie naprzeciwko. Ja jemu już nie mówię, że dziecko kopie, bo on wtedy zwariuje totalnie. Dla niego to prawdziwy cud, że będzie miał dziecko. Nie pozwala nikomu dotykać mojego brzucha.

Gość gość
glupia pindo a skad my to mamy wiedziec dlacego twoj stary sie jara twoim bebzunem