Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabrali mi wnuczke.

Polecane posty

Gość gość

Moja córka nie żyje. Moją wnuczka zajmuje się jej ojciec, on z moją córką nigdy nie byli razem. On teraz ma żonę i małego syna. Ojciec mojej wnuczki miał jakieś problemy w pracy. Wyjechał z moją wnuczka, swoją żoną i synem. Nie wiem gdzie są, bo on nie chce, ponoć nie może powiedzieć. Tak bardzo się boję o moją wnuczke. Juz nie wytrzymuje, od 2 miesiący nie myślę o niczym innym.

Gość gość
Skoro zajmuje się nią ojciec to wszystko OK. Po to są rodzice.

Gość gość
Współczuję, możesz zgłosić sprawę na policję a potem do sądu

Gość gość
ale babcia bardzo tęskni. Nie możesz postarać się o jakiś kontakt? Możesz też przez sąd domagać się spotkań.

Gość gość
to jest jej ojciec wiec ma prawo do tego co zrobil a ty nie jestes 100% babcia sama napisalas ze nie byl razem z twoja corka wiec o co chodzi? daj zyc innym a nie

Gość gość
Tęsknię. To jest tak, że on wyjechał i jest chroniony. Nawet niewiem dlaczego. Być może w coś się wpakował. Utrzymuje kontakt tylko ze swoją mamą ona czasami pokazyje mi zdjęcia.

Gość gość
Jak nie jestem babcią ? Jestem mamą jej biologicznej mamy. Czyli jestem mamą. To moja córka ją wychowywała przez rok. Ona jest taka malutka. Nawet nie mogłam byc na jej 3 urodzinach.

Gość gość
wspolczuję a dl. twoja córka zmarla?

Ale to już było i tak dalej... znowu wróciłas? Jest ojcem, ma 100 procent praw i może wyjechać gdzie tylko chce i nie musi się tłumaczyć. Gość 12:40 Córka autorki była uzależniona i po ciąży wróciła do nałogu, który ją zabił, a autorka kreuje ja na idealną matkę, a ojca na złego ( dokładnie pamiętam jej wpisy jakiś czas temu).

Co więcej pisała kiedyś, że WYDAJE SIĘ Jej, że ojciec oleje córkę kiedy urodzi się jego drugie dziecko i wmawiala dwulatka, że to nie jest jej brat choć dziewczynka cieszyła się, że będzie miała rodzeństwo.