Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość chcę znów karmić piersią

Potrzebuję fachowego wsparcia w przywróceniu laktacji do zorjany!

Polecane posty

Gość chcę znów karmić piersią

Zorjana, czytam to forum i czytam i wydajesz się być mądra i oczytana w temacie kp więc chciałabym się Ciebie poradzić w pewnej ciężkiej kwestii kpsmutas.gif urodziłam córeczkę i miałam od poczatku problemy z karmieniem, ponieważ mała nie chciała ssać, ale jakoś udało się po walce z laktatorem i zaczęła ciągnąc cycka.Sielanka nie trwała długo, znowu przy tych upałach chyba cos jej się odwidziało i zaczęła się buntować coraz bardziej, zaczęłam odciagac ale pokarmu jak na złość było coraz mniejsmutas.gif z dwóch odciaganych buteleczek zrobiło się nagle pół jednej pozniej już coraz mniej i coraz mniej...nie mając fachowego wsparcia postanowiliśmy z mężem po 2 mcach przejść na mm. Dziś córka ma 5 miesięcy a ja mam do siebie ogromy żal że nie karmię jej piersią bo wiem że to co mleko matki to mleko matki. Zastanawiam się czy jest szansa na powrót do kp, skoro coś tam jeszcze leci ... ale jest pewien problem smutas.gif po całkowitym odstawieniu od piersi zaczęłam normalnie funkcjonować czyli parę razy piłam alkohol w znikomej ilości a jednak i co gorsza jestem przy pierwszym opakowaniu tabletek antykoncepcyjnych które są bezwzględnie zakazane przy karmieniu piersią. Czy to wszystko da się jeszcze "cofnąc" mogę odstawić tabletki, odczekać i próbować przystawiać córkę?Czy już nie da rady?Chodzi mi głównie o te tabletki, nie mam w tym temacie żadnej wiedzy więc może ty mi pomożesz. Będę Ci bardzo wdzięczna, bardzo chciałabym spróbować jeszcze raz powalczyć o laktację, tymbardziej że widzę że cos tam jeszcze w piersiach zostało. Będę wdzięczna za pomoc . Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować