Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moglibyście założyć się o milion baksów że PiS wygra wybory?

Polecane posty

Gość gość

Gdybyście mieli tyle

Gość pan_jasnowidz
PiS wygra na 100 %, bo tym razem wybory będą pilnowane, liczenie głosów będzie kontrolowane i podawane niezależnie od ruskich serwerów, skończy się oszukiwanie pt. "2 miliony nieważnych głosów, głównie na Mazowszu" l jednak nie wystarczy głosów do utworzenia rządu, powstanie koalicja PO-SLD-PSL i oni będą rządzić do 2019, to będzie kompletna katastrofa dla kraju i gospodarki l od ok.2017 roku rozpoczną się bardzo duże zmiany na scenie politycznej, PIS przejdzie metamorfoze, odsuniety zostanie socjalistyczny beton i partia nawróci się nieco na wolny rynek l do głosu niespodziewanie dojdzie Ruch Narodowy, który zdoła zmobilizować miliony Polaków i w 2019 roku powstanie bardzo silna koalicja PIS + Ruch Narodowy, zdobędą razem większość konstytucyjną na wiele kadencji, w 2020 będą mieć swojego prezydenta, po czym rozpocznie się wielkie sprzątanie i odnowa kraju, Polacy zaczną masowo wracać z emigracji, bo praca i biznes wreszcie zacznie się tu opłacać :) l a wiem co mówię :)

Gość gość
Nasrâłeś idioto to najpierw to posprzątaj. A potem odpowiedz na pytanie które zadałem

Gość gość
stawiam 2 miliony na pisiorów

Gość gość
zakładać się nie będę, ale mam nadzieję, że polegną po raz ósmy

Gość gość
Dlaczego tak źle życzysz Polakom ?