Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce ci usługiwac...byc twoja sluzebnica....ciagnij za wlosy od tylu

Polecane posty

Gość gość

mocno wchodz we mnie tylko na to zasluguje jak jakas suka... pokazmi ze jestes mezczyzna...wchodz mocnood tylu.... podoba sie wam...tak zagadalam podczas seksu domojego faceta i od razu byl wytrysk;(

Gość gość
Super.... kilka słów więcej i maszt postawiony;-)

Gość gość
rob to mocno az bedzie mnie bolalo, to ja mam sie ruszac coraz szybciej ....ty tego nie rob, musze zapracowac na ten orgazm...jak bedzie mnie bolalo i bede wolniejsza to ustaw mnie do pionu....musze to robic, sam seks z toba to dla mnie zaszczyt, wybrales mnie musze zrobic to co chcesz....potem daj mi go oblizac i jajeczka...tak...cudownie pachnie....i wsadz mi go w pupe bez nawilzenia....i...

Gość gość z 20 16
maszt opadł dokładnie 20:17:01 gdyż się spuściłem:classic_cool:

Gość gość
chodź tu suko. Zanim ci zapakuję od tyłu, to ciągnij go mocno i głęboko. Masz go czuć głęboko w gardle suko. Jak zasłużysz, to może tam najpierw ci się spuszczę.

Gość gość
klękamprzed tobą, moje piersi sa twarde a sutki uniesione do gory..moja pusi jest cala mokra a pulsowanie az boli....delikatnie dotykam go spodem jezyka, najpierw niesmialo-nie wiwm co nie czeka...potem oblizuję cala główkę, biorę ja do ust i delikatnie ssam, lizę go od nasady az po sam czubeczek, smakując soku..bobejmuje calymi ustami jajka, najpierw jedno-delikatnie ciągne, potem drugie..Wkladam go bardzo glęboko....calego a ty dociskasz mi glowe...mocno i znowu...patrz mi w oczy....patrze Z pretensja za to co mi robisz, ale wiem ze na to zaoluzyłam....musze to robic zeby poczuc smak mleczka....

Gość gość
wpycham ci głęboko, uciec nie możesz, bo głowa dociśnięta do poduszki. Śsij go mocno. Palce włożone w szparkę są mokre aż cieknie. Coraz to głębiej, mocniej wkładam 3, 4 palce. Czuję pulsujące gorąco. Napięta tak strzała. Wyjesz. Zaraz wybuchnę. Mocniej

Gość gość
czuję, spocona i mokra, sapiesz i łapiesz oddech

Gość gość
ja tam swojemu żadnych bdzur gadac nie muszę a też ma wytrysk szybko; uważam że jesteś debilką

Gość gość
21.19. Szybko ma wytrysk. Nazywasz autorkę debilką. Ja myślę że to ty jesteś debilką. Bo co z tego masz, że się szubko spuszcza.???. Autorto. Odsapłaś?

Gość gość
ohhhh;)