Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Beznadziejne jest to forum

Polecane posty

Gość gość

Ktoś stale usuwa tutaj niektóre tematy. M.in. mój. Nie wiem dlaczego, przecież nikogo nie obrażał ani nic w tym rodzaju. Za to stale są tematy tego komunisty i smerfetki czy jej tam... Co to ma znaczyć?

Gość gość
No bo właśnie temat nikogo nie obrażał. Nie wiesz że kultura nie jest tu na topie? Trzeba pisac bzdury i bluzgi, wtedy jest dużo postów i modzi są very very happy.

Gość gość
Napisałam w sposób kulturalny sposób o swoich odczuciach, ale jak widać, tutaj takie tematy się nie sprzedają. Co innego prowokacje zakładane przez wyżej wymienione osoby. Żal.

Gość gość
jaki temat? xxx Wowa z drągiem za pociągiem :D

Gość gość XX
dla mnie bezndziejne tez jest...a dlaczego??? dlatego że....jak ktoś o coś pyta... i są to powazne tematy to pojawiaja sie niestety wulgarne odpowiedzi... a dlaczego??? dlatego ze kazdy tu jest tak naprawdę Anonimowy heh.... i w twarz by nigdy tej osobie nie powiedzial...więc darujcie sobie ;]

Gość gość
Nie można tutaj normalnie porozmawiać, bo nawet jeśli większość uczestników dyskusji jest kulturalna, to zawsze pojawi się jakiś troll, który zakłóci jej przebieg. Ludzie w necie totalnie tracą hamulce i robią to, co im się podoba, a modek nic z tym nie robi.

Gość gośćCCCCC
dokladnie...ktos pisze "wal sie suko" a wystarczy ze tera pojde Na policję i juz cie maja trollu :d NIE jestes bezkarny wiec zważ na słowa paskudo hahahahaz

Gość gość
dokladnie...ktos pisze "wal sie suko" a wystarczy ze tera pojde Na policję i juz cie maja trollu :d NIE jestes bezkarny wiec zważ na słowa paskudo hahahahaz " x już ci!! wszystko rzucają, i wpadają do kafeteriesza, bo ten napisał "wal się suko" :D:D:D:D:D:D:D:D jakiego oczekujesz wyroku??? 25 lat pozbawienia wolności, dożywocie, czy może karę pienieżną o kwocie 1 mln. zł.? :D:D:

Gość gość
za obrazę gościa grozi dożywocie:classic_cool:

Gość gość
Jak ci się kafe nie podoba to zbieraj dope w troki i zmiataj na netbaby dalej bredzić sama ze sobą. Załóż jeszcze z 5 dodatkowych nicków i smaruj całymi dniami i nocami. Tylko się nie pomyl, bo już raz bubel odwaliłaś i pomieszałaś teksty :D