Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pragnący porządnej

Ciężko dziś znaleźć dziewczynę, która nie ma za sobą seksu bez związku

Polecane posty

Gość Pragnący porządnej

Większość ma za sobą seks bez zobowiązań albo wakacyjną przygodę. :(

Gość gość
Bzdura - mniejszość ma za sobą takie wyskoki. Choćby z moich znajomych, gdzie większość to juz mężatki zadna nie miała jednorazowego przypadku. Żadna! Co prawda dwie zdradzaly swoich chłopaków a dla mnie to dużo gorsze niz jednorazowa przygoda dwojga wolnych ludzi, ale takiego czegoś o czym piszesz nie miały.

Gość gość
To że ty nie wiesz o jednorazowych numerkach swoich koleżanek, to nie znaczy że ich nie miały, kobiety o tym nie rozmawiają po prostu i nie chwalą się tym jak faceci. Poza tym jaka różnica czy ktoś sypiał z kimś bez zobowiązań, czy w związku który i tak się rozpadł?

Gość gość
Dzis dziewczynki to tracą w przedszkolu cnotkę na smoczku.A tak poważnie ja mialam cnotke i mąż byl prawiczkiem i jesteś my małżeństwem.Nie ma byłych nie wyciarał sie mąż ani ja z innymi!!!

Gość gość
Kolejna bzdura, oczywiście, ze kobiety o takich rzeczach rozmawiają... Myślisz, ze chwalą się zdradami a o zwykłym seksie z jakimś przystojniakiem nie powiedzą? Naiwny jesteś. Malo kobiet ma taki seks i tyle, chyba ze obracasz się w towarzystwie klubowych "dupodajek" co na kazdej imprezie innemu obciągają to nie wiem, nie moje towarzystwo wiec moze takie to maja przypadkowe stosunki

Gość gość
Nieprawda :) ja mam niedługo 19 lat i jestem dziewicą, moja przyjaciółka(ten same wiek)też, mam kilka koleżanek które są w moim wieku i także są, a jeśli nie są to dlatego że zrobiły 'to'po 2 czy 3 latach związku.

Gość gość
Następny temat założony przez prawika frustrata, którego żadna nie chce, idź na d***** i sobie ulżyj, a nie jęczysz na forum.

Gość gość
Kolejna bzdura, oczywiście, ze kobiety o takich rzeczach rozmawiają x Jasne rozmawiają :) zwłaszcza te co uważają się za dziewice, a na boku mają 20-tego sponsora z rzędu, one zawsze są takie niewinne. Baba zawsze zaniży ilość swoich partnerów, aby nie wyjść na łatwą, a jak zdradzi to trzyma język za zębami, bo doskonale wie że baby to plotkary i najbliższa koleżanka prędzej czy później ją zdradzi i wygada.

Gość gość
Za dużo seriali się naoglądałeś

Gość Pragnący porządnej
To duża różnica, czy seks był w związku, czy nie.

Gość porzadne gina
smiercia naturalna