Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestarszona

Bolące piersi, antykoncepcja hormlnalna ?

Polecane posty

Gość przestarszona

Witam Mam pytanie ,dla wielu może głupie ale jestem panikarą i wolę się zapytać zanim znowu sobie coś wkręcę. A więc przyjumuję tabletki LESI PLUS (24 hormony, 4 placebo ) od sierpnia. Dwa razy nie robiłam przerwy ,więc plamienie nie wystąpiło. Przy poprzednim opakowniu normlanie zrobiła i plamienie wystąpiło.Nie pamiętam dokaldnie czy 2 czy 3 dnia. Natomiast teraz przy obecnym opakowaniu , jedną tabletke przyjełam 2h wcześniej a jedną 2.5h póżniej, w międzyczasie współżyłam. Ale żadnej tabletki nie pominęłam, nie miałam wymiotów/biegunki i nie przyjmowałam leków Dzisiaj jest 3 dzień przerwy a plamienia brak, natomiast bolą mnie piersi. Czy Wy też macie tak ,że bolą Was piersi podczas brania tabletek i czuje się jakbyście miały mieć normlany okres ? Dodam że od ostatniego stosunku minęło 3 tyg. Bo raczej o ciązy nie ma mowy w moim przypadku. Dzięki za odpowiedz

Gość gość
To ja właśnie co chwilę miałam plamienia jak brałam te tabletki. Plus ból głowy. dlatego je odstawiłam i teraz jest lepiej. Wróciliśmy do gumek, dodatkowo wyznaczam sobie dni płodne Afrodyta

Gość gość
ja przy tabletkach przybierałam na wadze, chyba magazynuję wodę w organizmie, kupiłam suplement dla kobiet biorących środki hormonalne harmonella i lepiej się czuję, przy bólu piersi taki suplement mógłby pomóc