Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 13 lat i pierwszy raz miałem wytrysk spermy

Polecane posty

Gość gość

Podczas wytrysku zemdlałem,było to w szkole na lekcji,nauczycielka tak usiadła że było jej widać wargę sromową,strasznie się podnieciłem ,marzyłem żeby suce zrobić palcówkę no i stało się ! Pierwszy raz wypłynęło mi z ptaszka coś innego niż zwykle po czym obudziłem się w gabinecie ,nasza pani doktor zadawała mi setki pytań a ja nie mogłem oderwać wzroku od jej ud i biustu . Czy wiecie co mi jest,czy to normalne że teraz wszędzie widzę tylko tyłki,biust,uda,stopy ? Wszystko mnie podnieca,jak koleżanka z klasy uwiesi się na moim ramieniu to mam od razu stal w spodniach i zaczyna mi się robić słabo,pocę się,robię się czerwony. Może powinienem sobie ulżyć z jakąś starszą kumpelą ,mam taką jedną i wiem że jakbym poprosił to by mi dała włożyć.Może mi ktoś coś poradzić? Tymoteusz

Gość Gość

Tak, Masz nie dojebanie mózgowe

Gość uczen
23 minuty temu, mizoginprawik napisał:

u mnie nauczycielka geografii w 3 klasie tez siadala na biurku tak aby bylo jej widac

u nas tak siadał ksiądz na lekcjach religii, też było mu widać

Gość Jebas
26 minut temu, mizoginprawik napisał:

u mnie nauczycielka geografii w 3 klasie tez siadala na biurku tak aby bylo jej widac

Te lafiryndy specjalnie tak robią. Zabrać im tą państwową robotę po znajomości i zagonić do fabryki za 2-2,5 tyś wypłaty bez wakacji to nabiorą skromności

Gość Emil łowca pedofili
28 minut temu, Gość uczen napisał:

u nas tak siadał ksiądz na lekcjach religii, też było mu widać

możesz podać dane tego zboczeńca?