Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jelonekbambi83

Mojego męża podnieca mój brzuch w ciąży

Polecane posty

Mojego męża podnieca mój brzuch. Jestem w 32 tygodniu swojej wymarzonej ciąży. Mój mąż jest bezpłodny, więc po zabiegu in vitro, mam w sobie nowe upragnione życie. Może to hormony,ale mój mąż na jakąś obsesję z moim brzuchem. Rano już czuję jego rękę na moim brzuchu, pieści go, całuje, gładzi.W czasie prysznica mój Jurek podchodzi do mnie, iznou to samo, dodatkow jeszcze go myje. Przy śniadaniu lewą rękę trzyma na moim brzuchu. Mam 8 godzin spokoju i brzuch jest mój, jak Jurek idzie do pracy.Jak przychodzi znowu to samo.Jak oglądam telewizję, podchodzi i znowu to samo. W czasie wieczornego seksu, nie zwraca uwagi na moje ogromne piersi i wydęte sutki, tylko znowu dobiera się do mojego brzucha. Ostatnio Jurek wpadł na pomysł, żebym pozowała mu nago, tak jak Demi Moore czy inne gwiazdy, które były w błogosławionym stanie.Już wystarczy, że co tydzień robi mi zdjęcia, oczywiście, brzuch na pierwszym miejscu. Kocham mojego męża, kocham też moje nienarodzone dziecko, ale to ja jestem w ciąży, to ja miałam mdłości, to ja mam opuchnięte stopy i jestem gruba jak beczka. Na USG chodzimy razem, on płacze , a potem sam ściera mi żel z brzucha. Nagrywa badanie USG na kamerę,a potem to ogląda. Kocha mnie,ale czy nie przesadza?

Gość gość
tobie i twojemu brzuchowi już dziękujemy

Gość gość
Płyta ci się zaciela 🖐️ idz już stąd z tym brzuchem.