Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dulinek33

Pomysł na biznes

Polecane posty

Gość dulinek33

widziałem że na allegro bardzo popularne stało się sprzedawanie butów z chin na zasadzie dropshippingu. Na aalegro wystawiam aukcje a kupuje na TANIOZCHIN kontaktowałem się z nimi i ze wszystkimi kosztami czyli przesyłką ich prowizją itp wyjdzie około 110pln, a na allegro mam 70pln 100zł na jednej parze nic nie inwestując, poza tym w widziałem u niego w zakładce o mnie że nie odpowiada za konsekwencje związane z uc, na allegro jest tego znacznie więcej i mają sporo różnych rodzai butów i na prawdę dużo tego sprzedają próbował ktoś tego biznesu? Co o tym sądzicie??

Gość gość
hahahaha od dawna tak robią a ludzie nie frajerzy samu umieją sobie zamówić, szczerze pomysł słaby bo już za duża konkurencja

Średni pomysł. Teraz nawet w małych miastach są po 2-3 sklepy "Wszystko po 4 zł" czy jakieś inne chińskie centra. Takie byty można mieć już za 30-40 zł. I nie tylko buty, bo grzebienie, spinki do włosów, miotły i wszystko co tylko chinole robią. Nie sądzę, żeby jakaś gospodyni domowa chciałaby zamawiać przez Internet coś, co ma na wyciągnięcie ręki, nawet gdyby miała za to zapłacić 2 zł taniej.