Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

studia zaoczne pytanie do studentow

Polecane posty

Gość gość

Czy na waszych studiach są częste wystąpienia publiczne ? Mówię tutaj o wystąpieniach przed całą grupą i przedstawianie referatu itp U mnie np dowiedziałem się że będzie coś takiego jak nagrywanie kamerą i potem puszczanie tego przed całą grupą i ocenianie To dla mnie nie do przeskoczenia

Gość gość
to moze byc fobia spoleczna idz do psychiatry

Gość gość
tak, sporo miałam takich rzeczy, oj sporo :) także w terenie, pamiętam, że oprócz moich dość licznych grup (bo to jeszcze zależy od przedmiotu), na ulicy słuchali tego zwykli przechodnie, czasem nawet klaskali czy śmiali się (nie, z błędów czy coś, ale czasem były jakieś śmieszne sytuacje) :P to dopiero trzeba było przełknąć, że tak powiem haha, ale nie było źle, podstawa, to fajna i zgrana grupa :)

Gość gość
a na jakim kierunku byłaś

Gość gość
W domu naprzeciwko mieszka muzułmańska rodzina. Wczoraj do mnie przyszli. - Twoje ozdoby świąteczne nas obrażają. - I to jest wasz największy problem. Wszystko co jest inne wam przeszkadza. Jak możecie być aż tak nietolerancyjni? Przeszkadza wam nawet choinka i lampki. - Nie przeszkadzają nam same lampki. Przeszkadza nam, że ułożyłeś z nich napis "Araby do domu!"

Gość gość
na turystyce, więc u mnie takie rzeczy to właściwie była norma :)

Gość gość
Aha :) a znasz kierunek na którym nie ma tego typu wystąpień ? Mniej stresujący..