Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wszyscy polscy mezczyzni w UK piją

Polecane posty

Gość gość

moj maz ma bardzo dobrze prosperujaca firme budowlana, ale co jakis czas szuka pracownika, ostatnio zmienial ludzi co tydzien po faceci po 3 dniach pracy nie byli podniesc sie z lozka przez 2 dni, tacy byli pijani, ostatni chlopak 30-letni w piatek nie pojechal bo byl tak pijany po imprezie ze jak wyszedl z domu to upadl, mial isc wczoraj rowniez i obiecal ze pojdzie ale niestety znowu pijanstwo, kac maz odrazu go wywalil, o czym ci mezczyzni mysla, skoro dla nich tak naprawde wazniejszy jest alkohol niz praca, koszmar tyle sie slyszy od znajomych ze prawie wiekszosc mysli tylko o imprezowaniu, piciu, drugs, a oni maja po 30 40 lat...

Gość gość
Moj ojciec nie pije, moj brat też nie wiec : nie, nie wszyscy polscy faceci w UK piją. Niestety mam wrażenie że wiekszosc na emigracji jest jak spuszczona z łańcucha, zachłyśnieci wolnościa i kasą (przeliczona na złotowki) rzucaja sie w wir imprez i używek. Potem rozwalają związki i rodziny swoją glupotą i chęcia wiecznej młodości.

Gość gość
no ja tez nie pije ale odnosnie firmy twojego meza moze i swietnie prosperuje powiem ci jakimi prawami rzadzi sie rotacja w firmie widzialem to w pl tak samo jak w anglii bo to dziala na takich samych zasadach obojetnie czy po czy uk z naciskiemna londyn gdzie jest duzo polskich "przedsiebiorcow"jest sobie np pan mariusz ma firme ktora zajmuje sie remontami itd ta firma ma zlecenia pan mariusz ma oczywiscie pieniadze duze zyski bo tadammmmm!zatrudnia wiekszosc ludzi na czarno :) wyobraz sobie ze widzialem takie firmy w pl jezeli ktos nie stwarza ci dobrych warunkow pracy i legalnego zatrudnienia to normalni czytaj dobrzy pracownicy niepijacy robia sobie z takiego miejsca poczekalnie do lepszej pracy i sila rzeczy trafiaja tam same menele spoleczne jezeli jet pracownik ktory jest fachowcem i zalezy mu na pracy to zawsze bdzie chcial pracowac dla szefa ktorygo dobrze traktuje to proste nie odejdzie zfirmy ... mam znajomego w londynie nie zna dobrze jezyka za to zna sie dobrze na budowlance przerobil takich firm juz z 10 w kazdej pracowal na czarno!!! niemowie ze twoj maz ale 95% wlascicieli takich firemek wybiela sie i stawia w swietle tego dobrego szefa idealnego apracownicy beee tymczasem fakt jest taki zew anglii najgorszymi pracodawcami sa ciapaci ipolacy

Gość gość
p.sno chyba ze twojmaz to angol;)

Gość gość
ja tak dużo herbaty i mleka