Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SLUB CYWILNY

Polecane posty

Gość gość

Wiatam. Borykam sie z nie malym problemem. Mam nadzieje ze może tutaj znajdę odpowiedz :) Z moim chlopakiem jestesmy od kilku lat, mieszkamy ze sobą i jest nam ok tak jak jest ale ostatnimi czasu zastanawiamy się nad sformalizowaniem naszego zwiazku. chcielismy wziac slub cywilny i wszystko by bylo ok tylko ze nie wiemy jak duze zrobić przyjecie, nie duze tak 30 - 40 os, i zastanawiamy sie czy na tak male przyjecie wypada brac zespol.? bo chcemy zeby chociaz troszke przypominalo to wesele o jakim marzylismy. czy nie bedzie to smiesznie wygladalo jak dla 30 os zamowimy zespol? prosze o pomoc

Gość gość
Powiem tak: ja mam wesele na 40 osób i mam DJ. Z zespołu zrezygnowaliśmy bo uważam że przy tak małej liczbie gości może być tak że będzie więcej muzyków od tańczących. Dlatego tez nastawiamy się na przyjęcie z ewentualną możliwością tańczenia dla chętnych. Ale Wasz wybór - jak chcecie to bierzcie kapele ;-)

Gość gość
na chrzcinach mojego bratanka było z 20-30 osób i był zespół. więc to widocznie wystarczająca ilość gości

Gość gość
to nie jest kwestia "wypada czy nie" ale kwestia tego czy kogoś stać i co lubi :)

Gość gość
a jak sie ludzie bawili? pomylilam adres email ten jest prawidlowy swierczmalgorzata@interia.eu

Gość gość
nawet nie wiem ile u nas zespoly biora za noc ale boje sie ze to bedzie smiesznie wygladalo

Gość gość
a moze ktos mial wesele na tak mala liczbe ludzi z orkiestra i moglby mi podpowiedziec ile go wynioslo?