Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Peknietaa prezerwatywa nietypowe pytanie

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj w trakcie stosunku pękła nam prezerwatywa-nie panikuję,bo biorę tabletki,a prezerwatywa to takie nasze zabezpieczenie dla pewności. Nie martwiłoby mnie to,gdyby nie fakt, że pobolewa mnie podbrzusze....Martwi mnie,że jakiś jej fragment mógł zostać w środku. Szukałam jej wkładając palce na tyle głęboko,na ile to możliwe,ale nic nie wyczułam.Czy to możliwe, że jej fragmenty znalazły się gdzieś głębiej i przez to czuję ten ból?

Gość gość
peknieta gumka nie wybuchla jak filmie Michaela Baya wybuchaja samochody przy lekkim otarciu, kretynko :O gumka+tabletki?? jezeli zmieniasz partnerow jak rekawiczki to spoko, ale jezeli to staly partner to wez lepiej zrezygnuj z seksu bo ewidentnie nie dojrzalas do niego :O

Gość gość
wlasnie dlatego,ze dojrzalam,zabezpieczam się dodatkowo. to chyba ty jestes niedojrzala,skoro nie potrafisz odpowiedziec na zadane pytanie,tylko przy okazji wyladowujesz swoje frustracje.mamy już jedno dziecko, poczęte z diane35- tabletki brane regularnie,co do minuty. Tabletki nie dają 100 pewności.nic jej nie daje,dlatego ja wole być ostrożna,niż płodzić dzieci na potęgę i ciągnac kase z tego i tak c*******o socjalu w naszym c******m panstwie