Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężczyzna z problemem

nigdy nie bylem w związku

Polecane posty

Gość mężczyzna z problemem

Mam 35 lat i nigdy nie bylem w poważnym związku. Zbyt skomplikowane by powiedzieć dlaczego w dwóch słowach, głownie moja tak to nazwijmy wybrednosc. Ale czy kobieta może uznać to za coś co dyskwalifikuje? Nie wiem jak powiedzieć, by nie było złe zrozumiane.Bo nie jest tak, ze nikt mnie nigdy nie chciał. Nie jest tez tak, ze ja nigdy nikogo nie chciałem. Tak się po prostu złożyło.Tak czy owak- 35 lat to dosyć dużo, nie znam nikogo oprócz mnie w mojej sytuacji. Kiedy zapoznaje nowa dziewczynę i ona pyta np ile najdłużej bylem w związku to mnie ciarki przechadza. Bo co mam powiedzieć? Zero?

Gość gość
jak tak dalej pójdzie to zostaniesz sam ze swoimi wymaganiami :-) chytry dwa razy traci

Gość nie przejmuj się
A czemu tak strasznie obawiasz się tego co sobie pomyślą inni ludzie?? Twoi przyjaciele i bliscy pewnie Cię znają i nie myślą o Tobie w kategoriach " dziwaka" albo tego co to go nikt nigdy nie chcial. A innym nic do tego a jak już muszą, to niech sobie myślą co chcą

co to znaczy wybredny ? Bo moze nie w y b r e d n y a malkontent , ktoremu ciagle cos nie pasuje ?Moze zamiast zastanawiac sie , co powiedziec poznaniej dziewczynie , lepiej zastanowic sie , czemu ciagle cos mi nie pasuje ?

Gość psychologjoannaem
nie masz sie czym martwic, by byc w zwiazku trzeba byc tego swiadomym i to nie jest tak ze z desperacji szukasz kogoś, by z kimś byc, to przyjdzie samo i musisz się wyluzować - miłość przyjdzie sama

Gość Niaowa
Właśnie,co to znaczy wybrednosc?