Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michaśka mała

Beznadziejny w łóżku

Polecane posty

Gość Michaśka mała

Cześć. Nazywam się Michalina. Jestem z moim chłopakiem już od ponad 5 lat, kochamy się bardzo i jest nam dobrze ze sobą. Ale nasze życie erotyczne to porażka. Niestety on jest beznadziejny w łóżku, jedynie co to sex oralny, o waginalnym mogę tylko pomarzyć. Chłopak kończy już przy pierwszym włożeniu. Ostatnio powiedział, że powinnam zrobić to z inny, żebym mogła się zaspokoić i on nie będzie miał tego za złe. On jest moim pierwszym chłopakiem. I mam dylemat bo bardzo bym chciała doświadczyć prawdziwego seksu.

Napisz do mnie na maila. Porozmawiamy i może umówimy sie na spotkanie aby sie przekonać czy przypadniemy sobie do gustu. Mail masz w podpisie.

Gość gość
Są tabletki, terapie u seksuologa. Tylko trzeba sie odważyć i poszukać pomocy

Gość gość
cholera to powazny feler ale sprobujcie u seksuologa. moze cos poradzi da tabletki. u tego depki ogladalem kiedys takich macho z problemami i podobno da sie to leczyc. jaz kolei mam problem bo moge dlugo za dlugo i z zona nie dochodze zbyt czesto dopiero podczas masturbacji samemu. nie rzucaj go skoro sie kochacie a pomoz zwalczyc problem. jak nie podziala to zrobisz co uznasz za wazne dla ciebie bo pewnie mlofa jestes i niewiele kosztowalas w zyciu

Gość Michaśka mała
Rozstanie nie wchodzi w grę. Chodziło mi o to, że chłopak pozwolił mi iść z innym do łóżka. Chciałabym spróbować i nie wiem... nie wiem co robić... dziewczyny... czy jest duża różnica w odczuciach mdz. seksem oralnym a waginalnym ?

Gość gość
A probowal w prezerwatywie performa durex ja moge w niej dluzej uprawiac sex to i moze twojemu pomoze

Gość gość
Zaproponował sex z innym, bo i tak boi się, że w końcu zdradzisz go z innym. Twój chłopak cierpi na przedwczesny wtrysk, to się leczy i wcale nie trudno. Wyślij go do urologa lub seksuologa

Gość gość
Skoro niechesz go zdradzic sama to zaproponuj trojkacik i mnie zaproscie hehe :-)

Gość gość
No michasko to wlasnie byl zart ale jestesmy w tym samym wieku :-)

Gość napaleniecccc
chętnie bym cie zaspokoił nie byłem z kobietą 2 lata szczerze mówiąc to jestem niezły w te klocki możemy sie spotkać jeśli chcesz skąd jesteś ?

Gość gość
Mochaska moze ze mna sprobujesz bo Moja partnerka jest ostatnio oziebla a mam 30lat I spore doswiadczenie