Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ubezpieczenie zdrowotne jaie wybrać?

Polecane posty

Gość gość

Przeanalizowałam już ubezpieczenia Vision-wszystkie pakiety Satysfakcjonowałby mnie diamentowy ale to nie mój pułap finansowy, nie stać mnie. Jestem bliska wybrać ubezpieczenie które zapewnia mi badania które chciałabym wykonać w bieżącym terminie do 10dni i które będą mnie łącznie kosztowały około 1500zł -koszt tego ubezpieczenia to 180zł przez 12 miesięcy i dosyć bogata oferta jak dla mnie. Niestety nie zawiera leczenia stomatologicznego -ale takiego chyba nie znajdę w tej cenie nigdzie indziej. Nie posiada również opcji dodatkowych gwarantujących odszkodowanie na wypadek pobytu w szpitalu czy operacji-a nie wykluczam takiej konieczności u siebie. Tak więc sumą summarum nie wiem jakie ubezpieczenie wybrać by zamknąć się w kwocie 200zł/mc i mieć jak najwięcej? Pomoże ktoś?

Gość gość
te prywatne ubezpieczenia i tak nie dają opieki szpitalnej w razie wypadku więc wg mnie szkoda pieniędzy.

Gość gość
No tak nie dają ale zapewniają wypłatę nawet 250zł za każdy dzień spędzony w szpitalu i do 50000zł za każda operację czy nagłą groźną chorobę ! Za te pieniążki możesz sobie albo coś kupić albo pokryć koszty prywatnej kliniki na którą normalnie nie byłoby cię stać. Niektóre ubezpieczenia refundują też koszty leczenia i leków Szukam jakiegoś fajnego ubezpieczenia Może ktoś wie coś na ten temat albo jest w stanie polecić mi osobę pracującą dla firmy która pośredniczy wyszukując najlepszą dla nas ofertę ubezpieczenia? Taka opcja ma też swoje dobre strony ponieważ w przypadku trudności z roszczeniami i koniecznością wkroczenia na drogę sądową, firma wraz ze swoimi prawnikami może mnie skutecznie bronić. Kiedyś moja koleżanka była przedstawicielem takiej firmy, jednak dostała lepszą pracę i już nie mam możliwości zgłoszenia się do niej. Zniechęca mnie szukanie i dzwonienie do wszystkich towarzystw ubezpieczeniowych po kolei . Jeśli na stronie nie mam dostępnych warunków oraz kalkulatorów to od razu myślę że oferta nie jest warta zainteresowania, bo jeśli byłoby inaczej to, towarzystwo chciałoby się tym chwalić i promować to.

Gość gość
ale Ty chcesz takie ubezpieczenie, ze chcesz chodzi do lekarzy z pakietu, czy nnw, czyli np w razie wypadku trafisz do szpitala? Wiem, ze w generali maja cos takiego.

Gość gość
1. Zapraszamy do współpracy z naszym wykwalifikowanym zespołem w zakresie ubezpieczeń. Lata doświadczenia w branży oraz stale poszerzająca się grupa Klientów świadczy o naszej dobrej opiece. Każdemu Klientowi dobieramy ochronę ubezpieczeniową zgodną z jego potrzebami a jednocześnie za rozsądną cenę. Dzięki temu stale wzrasta grono osób i przedsiębiorstw obdarzających nas zaufaniem. Jesteśmy na bieżąco ze zmianami na polskim rynku w zakresie ubezpieczeń. Serdecznie zapraszamy do kontaktu osoby z Cieszyna i okolic: Kaniafinanse Tel: 515 169 649, 503 085 915 E-mail: kaniafinanse@wp.pl

Gość gość
Zapraszamy do biura mieszkańców Garwolina i okolic. Specjalizujemy się w doradztwie produktów ubezpieczeniowych. W trosce o dobro i potrzeby naszych Klientów staramy się wyjść naprzeciw ich oczekiwaniom. Każdego traktujemy indywidualnie, dopasowując jak najkorzystniejszą ofertę. Dzięki współpracy z czołowymi towarzystwami ubezpieczeniowymi nasze przedsiębiorstwo z roku na rok zdobywa coraz to większe uznanie i poszerza grono stałych Klientów. Zapraszamy na stronę: ubezpieczeniagarwolin.pl