Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks analny jako element uległości

Polecane posty

Gość gość

Jak podchodzicie do tego rodzaju zbliżeń? Czy kobiety robią to,bo jest to dla nich fizycznie przyjemne? Ja zgadzam się na to raz na jakiś czas, ale fizycznie przyjemnie mi nie jest,boli i wydaje mi się, że robie kupe:) Jednak jest w tym pewna psychiczną przyjemność, poczucie bycia zdominowana przez faceta, który może zrobić z tobą co zechce. Pamiętam kilka miesiecy temu mieliśmy pewnien kryzys i której nocy poklocilismy się o p*****ly i następnego ranka powiedział,ze to koniec. Byłam w szoku i rozpaczy, wieczorem wrócił do domu i juz byliśmy razem;) Tamtej nocy wziął mnie właśnie w ten sposób, w sposób zdecydowany i do końca. Myslalam, że mi dupa pęknie, ale czułam się bezpiecznie, kochana, pożądana i jego . A jakie są wasze doświadczenia i odczucia związane z seksem analnym?

Gość gość
jesteś żałosna czujesz że Ci du///.pa pęknie facet mówi że to koniec a ty nadstawiasz mu tyłka hahahah żal

Gość gość
Pojednalismy się wcześniej w ciągu dnia a seks był,gdy wrócił wieczorem do domu. Ciężko nazwać prawdziwym zerwaniem coś co trwało kilka godzin.

Gość gość
Facet powiedział ze to koniec rano, po południu wycofał się z tego, seks był wieczorem ,gdy wrócił do domu. Ciężko nazwać prawdziwym zerwaniem coś, co trwało kilka godzin.

Gość gość
nie mam z tym problemu, anal mnie w ogóle nie boli, ale też nie mam żadnych szczególnych wrażeń, raczej jeśli coś mnie w tym kręci to to ze mój facet ma odmianę i że jest to uznawane za lekko perwersyjne. więc raczej kręci mnie atmosfera a nie sam fakt posiadania czegoś w tyłku

Gość gość
seks analny uprawiają pedały gejuchy a nie normalni ludzie ale ty wszystko zrobisz dla swojego pana i władcy takie mamy głupie dzis laski

Gość gość
"seks analny uprawiają pedały gejuchy a nie normalni ludzie ale ty wszystko zrobisz dla swojego pana i władcy takie mamy głupie dzis laski " buahahaahaha, niektórzy dalej żyją w przekonaniu ze to wymysł naszych czasów i tylko zastrzeżony dla gejów

Gość gość
dla gejów bo du..,.pa powiedzieć Ci do czego służy??? hahahah Fuj a potem łażą takie rozerwane

Gość gość
sex analny uprawiali platon arystoteles i magda magdalena z partnerem zadne z nich nie wspominalo o bolacej d***e to wiem na pewno mysle ze umiarkowany sex analny jest ok i nie jest domena pedalstwa i ciot

Gość gość
żyjemy w XX1 wieku i cos takiego jak uległość nie istnieje, chyba że patologia.

Gość gość
O Greyu nie słyszałaś?:)

Gość gość
Nie!! to jest większe zbliżenie sie do siebie.To samo maż jest przy kazdym badaniu u ginekologa nawet pochwy i porodów nawet w szpitalu mamy Prawo do obecności męża.Bo nie każdemu oddajemy się analnie tylko mężowi czy chłopakowi z którym mamy zamiar być na stałę.

Gość gość
Dobrze ci zrobił, małzenstwo bez anala nie ma sensu