Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maz calymi dniami paraduje w slipach po domu

Polecane posty

Gość gość

w domu chodzi w slipkach. Nawet jak ktos przyjdzie to mu to nie przeszkadza w koncu jak twierdzi jest u siebie. Moja corka mu tez zwraca uwage zeby sie ubral a on nic. Mloda ma 11 lat wiec uwazam ze nie powinien w slipach przy niej paradowac. Jak mu przemowic zeby zaczal sie ubierac

Gość gość
Mój też tak chodzi. O zgrozo ja też najlepiej się czuję bez spodni. No ale jak ktoś przychodzi to mąż się ubiera. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić, że twój mąż przyjmuje gości w majtkach samych :D No i dziecko mamy malutkie jeszcze.

Gość gość
Zaproś kiedyś do domu jego szefa, czy tam szefową, ale nic mu nie mów :O gwarantuję błyskawiczne ubranie. Albo kogoś innego. A rodziców? Ale leniuch z niego.

Gość gość
No jak wleci jakas osoba typowo z zewnatrz to sie ubiera ale np przy rodzicach czy jak jego rodzenstwo wpadnie to w galotach bez skrempowania biega. Raz do corki kolezanka przyszla to on tez w tych gatkach. No przeciez to obciach

Gość gość
No przy rodzicach to pół biedy, ale przy koleżance córki to już przesada :P Ale tam, większe są problemy. Każdy ma jakieś odchyły.

Gość gość
Lepiej w slipach niż bez...

Gość gość
No ale to obrzydliwe

Gość gość
Chodzi w takich majtach jak stare dziady czy przynajmniej bokserki nosi? No i czy zmienia je codziennie czy ma draski i plamy z moczu na nich?

Gość gość
W slipach jak dziady! Ma swieze codziennie ale co z tego jak ten widok jest nieprzyjemny

Gość gość
:)no oczywiscie ze tak! to przeciez wiadomo jest! 888 www.youtube.com/watch?v=5DQzoWLDm7w

Gość gość
Mojej koleżanki ojciec zawsze chodził w takim "stroju" :D. Kup mu chociaż porządne bokserki bo slipy to w ogóle obleśne są. Nie wiem jak może do człowieka nie dotrzeć, że to nie jest odpowiedni strój do przyjmowania gości :O

Gość gość
absolutnie nie do przyjecia-jak dla mnie :O

Gość gość
Też nie mogę na slipy patrzeć, mąż szybko miał wymienione na mniej i bardziej obcisłe bokserki. Ma fajną pupę, nogi to miło popatrzeć, często kiedy jest ciepło chodzi w bokserkach- zwłaszcza jak po przyjściu do domu weźmie prysznic. Przy rodzicach czy rodzeństwie- swoim, też, ale paradować tak przy obcych małolatach to przegięcie...

Gość gość
Mój to zakłada spodnie nawet jak rano musi do łazienki a ktoś lata po domu a później wraca dalej spać :P