Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parissa

Mam zacofanego mężą..

Polecane posty

Gość parissa

Mam strasznie zacofanego męża i w dodatku okropnego mizgonia. On uważa, że kobiety sa mniej inteligentne od facetów i uznaje tylko patriarchalny podział obowiązków domowych. Nie pomaga mi NIC w sprzątaniu i gotowaniu!!! bo twierdzi że to nalezy do babskich prac. Raz mi zrobił kanapkę i do dzisiaj mi to wypomina jako ujme na honorze! On uważa, że do faceta nalżey ostateczne zdanie, itd. Boże, co za debil. Łykam w tajemnicy przed nim tabletki antykoncepcyjne, byleby nie zajść z tym mizgoniem w ciążę:o Też tak macie, dziewczyny ze swoimi facetami? Czy tylko mój jest tak beznadziejnym przypadkiem..

Gość gość
o ja j***e... jak ja nienawdze tego typu kolesi. Rozwiedz sie z nim autorko

Twój jest takim beznadziejnym przypadkiem. u mnie w domu był różny podział obowiązków - obydwoje rodzice gotowali i sprzątali. mój ukochany też nie jest takim dupkiem, sprząta, robi mi kanapki często. też nie ma obowiązków damskich i męskich mimo iż się czuje samcem co musi wszystko ogarnąć.

Gość gość
rozumiem ze sam utrzymuje caly kramik?

Gość gość
nie ma szacunku do ciebie a ty do samej siebie też nie bo jak piszesz żeby ci pomagał a to jego jest obowiązek nie gotuj nie sprzątaj robisz z siebie służącą jeżeli ty siebie nie szanujesz to i on nie będzie ciebie szanował

Gość gość
O rany autorko, dlaczego na litosc boska za niwgo wyszlas?? Jakis horror.

Gość gość
mój ojciec też tak gada buduje tym swoje męskie poczucie wartości tylko że jest pantoflarzem i jak matka się zadrze to wszystko robi co ona karze

Gość parissa
No właśnie on nas utrzymuje..Jak chodziliśmy ze sobą przed ślubem, to ja studiowałam, teraz już zakończyłam naukę i chciałabym pójść do pracy. Był czas kiedy pracowałam, ale mój mąż robił tedy wszystko żebym się zwolniła, gadał bzdury że napewno będzie mnie szef molestował, itd. :o Wiecie - starałem się nie sprzątać... ale nie wytrzymywałam dłużej w bałaganie i brałam się za robotę... poza tym wstyd mi było kogokolwiek zaprosić - często a to ktoś z gazowni, wodociągów, energetyki sąsiedzi z jakąs sprawą wpadali - wstyd mi było kogoś prosić i pokazywać jak mieszkamy, tym bardziej że jestem pedantyczna :o

Gość gość
Widziały gały co brały.

Gość parissa
no właśnie porażka, w ogóle nie bierze mojego zdania na poważnie. On uważa, że kobieta jest głupsza od faceta i słabsza i nie powinna się udzielać w poważnych dyskusjach. W dodatku caly czas mnie napastuje, bo ma occhotę na sex, a ja już nie mam ochoty:(

Gość gość
sama z siebie robisz niewolnice

Gość parissa
no to co powinnam zrobić?

Gość gość
strzel mu w pysk i pokarz gdzie jego miejsce

Gość parissa
no kiedyś dałam temu bucowi z liścia, to zaczął się śmiąć i powiedział, żebym uważała na te swoje cienkie rączki, bo jeszcze sobie krzywdę zrobię, alebo złamię ręke:0 Nie wiem, czy go jeszcze kocham.. Czasami łażę po sklepach, byleby nie wracać do domu i go nie oglądać. Przeciez to jest absurdalne. Małżeństwo powinno być partnerskie, a nie jakieś bucowate podziały rodem ze średniowiecza

Gość gość
"no kiedyś dałam temu bucowi z liścia, to zaczął się śmiąć i powiedział, żebym uważała na te swoje cienkie rączki, bo jeszcze sobie krzywdę zrobię, alebo złamię ręke:0" Ojj to slodki jest :) Ps. Autorko a wolalabys miec faceta, ktory jest p***a?

Gość gość
powiedz mu ze jak sie nie zmieni to koniec.

Gość gość
Chcialas powiatowego macho? To masz. Skoro pasowal ci, jak konczylas studia, to co sie zmienilo?A jak nie pracujesz zawodowo, to wybacz, zeby ci facet po pracy sprzątal, gotowal.

Gość gość
Facet pracuje i daje Ci pieniadze, a jak wraca zjebany z roboty, to Tobie nawet nie chce sie jemu ugotować i posprzątać? O ja pierdolę, co za leń z Ciebie.

Gość gość
Autorko, zamiast się szwendac po sklepach, ugotuj i posprzątaj. Bądz POZYTECZNA, i nie biadol, manipulując nami na forum.

Gość parissa
No jasne i mam siedziec cicho i się nie przeciwstawiać mężusiowi. Jejku co za zacofane społeczenstwo :o

Gość gość
Powinnas sie cieszyc ze ,maz cie pożąda

Gość gość
Faceci wcale nie są inteligentniejsi, są lepsi w tym w czym kobiety są gorsze, a gorsi w tym w czym kobiety są lepsze. Kobiecy mózg potrafi łączyć więcej faktów i danych, bardziej wnikliwie analizują, faceci i natomiast szukają szybkiego rozwiązania które czestjest błędne bo wywnioskowane po lebkach. Poza tym kobiety są lepsze w interpretacji i rozumieniu bodźców niewerbalnych, faceci często są bardzo ślepi na takie sygnały.

Gość parissa
Wy jesteście nienormalni!

Gość parissa
Zgadam, sie faceci wcale nie są inteligentniejsi. Kazdy jest indywidualną jednostką, a nie można kogoś generalizować ze względu na płeć!

Gość gość
Fuj co za prostak ten twoj maz. a kopnij go w dupsko.

Gość gość
Sorry, nie chodzi w sumie o złośliwość ale jeżeli w dyskusjach z nim używasz słów "mizgoń" nie dziw się, że nisko ceni bystrość kobiecego umysłu. Mizogon nie mizgoń.

Gość gość
mizoginia , ciekawa odmiana , gimnazjum już skończyłaś?Mizoginia to jest nienawiść.On - to mizogin.Prowo 0/10