Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 40 lat , a startują do mnie młodsi

Polecane posty

Gość gość

Co z Wami facetami jest? Co Wy widzicie w starszych od Siebie kobietach?

Gość gość
moja matka też wzięła sobie młodszego ale ojciec w sumie starzej od niej wygląda

Gość gość
Ale ja nie gustuję w młodszych jakoś :-)

Gość gość
mlodzi panowie jak ja kochaja starsze od siebie kobiety, takie 40tki to ciacho jak sie patrzy. Kobiece wdzieki, a przede wszystkim sama w sobie dojrzalosc doprowadzaja nas do szalenstwa. zazwyczaj nasze rowiesniczki nie sa, az tak kobiece jak prawdziwe, dorodne, dojrzale kobiety. Nam sie podobaja rzeczywiste panie, a nie jakies barbie

Gość gość
A w jakim wieku jesteś?

Gość gość
ww. pan inteligencja nie grzeszy

Gość gość
Ja mam 20 i się jaram 30 - tkami. Takie są gorące, piękne, doświadczone.. mają coś w głowie w przeciwieństwie do małolat. Ale ciężko taka zdobyć :-(

Gość gość
albo to pani... jesli tak to: mam 20 lat, jestem przecietnym chlopakiem i wiem czego w zyciu chce, uparcie daze w karierze zawodowej i robie wszystko by ukonczyc studia z wyroznieniem. Jesli zycie ma nie doprowadzac do siedzenia z piwem przed telewizorem to trzeba do czegos w zyciu dazyc

Gość gość
Ostatnio podrywał mnie 34-latek. Znamy się od ok roku, ale to taka zwykła znajomość była... Nie powiem, bo przystojny, z poczuciem humuru itp . No i ostatnio tak głupio wyszło...wyśmiałam go, że może sobie moją córkę poderwać , a nie mnie. Obraził się i unika mnie...

Gość gość
Troche dziwne, bo 34 lata to nie jest tak zle. Dla Ciebie tym lepiej, mlodszy figlarny i dluzej pociagnie, tym bardziej, ze kobiety dluzej zyja. Polecam przetestowac takiego jak ja, moze bardziej przypadnie do gustu, bo zero zmarszczek, kilka siwych wlosow i cale zycie przed takim

Gość gość
,,Ja mam 20 i się jaram 30 - tkami. Takie są gorące, piękne, doświadczone.. mają coś w głowie w przeciwieństwie do małolat. Ale ciężko taka zdobyć " Gdy miałam 33 spróbowałam związku z 21 -latkiem, ale wtedy powiedziałam sobie nigdy więcej młodszego. To był niewypał. Dla mnie facet musi mieć 44-47 lat :-)

Gość gość
Brawo, Autorko! Pewnie jestes piękną, zadbaną kobietą, swiadomą swojej kobiecosci. Naturalną, cieplą, i pelną sexapilu.

Gość gość
,,Troche dziwne, bo 34 lata to nie jest tak zle. Dla Ciebie tym lepiej, mlodszy figlarny i dluzej pociagnie, tym bardziej, ze kobiety dluzej zyja. Polecam przetestowac takiego jak ja, moze bardziej przypadnie do gustu, bo zero zmarszczek, kilka siwych wlosow i cale zycie przed takim" He he ...tylko weź pod uwagę, że ja mam troje dzieci. Więcej nie chcę. I jak z takim młokosem życie sobie układać?

Gość gość
zwiazek z takim to czyste szalenstwo. jedynie seks, nic wiecej.

Gość gość
,,Brawo, Autorko! Pewnie jestes piękną, zadbaną kobietą, swiadomą swojej kobiecosci. Naturalną, cieplą, i pelną sexapilu." Jestem raczej normalną kobietą, ani piękną, ani brzydką. Tylko ten mój ,,niewyparzony jęzor", ciągle żartuję, ciągle się śmieję. Myślę , że tu jest ,,diabeł pochowany", bo ja nie potrafię być poważna jak na swój wiek.

Gość gość
Ja mam 22. Dlaczego nie lubicie młodszych i taki związek uważacie za niewypał? :(

Gość gość
,,Ja mam 22. Dlaczego nie lubicie młodszych i taki związek uważacie za niewypał? " Bo nie wyobrażam sobie abyś wprowadził się do mojego domu. Mam 19-letnią córkę i co miałbyś być jej ojczymem? Buhaha....już to widzę

Gość gość
Poza tym ciężko nas zadowolić :-) Facet musi mieć doświadczenie a Was młodszych trzeba uczyć :-)

Gość gość
Niektórzy 20 latkowie są dojrzalsi niż zakapciali 40 letni piwosze. Poza tym ja mówiłem o różnicy 10 lat, anie 20. 40 latki mnie nie interesują.

Gość gość
A ja już w tytule napisałam, że mam 40 :-)