Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Luivac pomaga?

Polecane posty

Gość gość

Biorę drugi raz LUivac. Brałam go przez 2 miesiące rok temu i poważniej zachorowałam. Mam problem z zatokami, a wtedy miałam zapalenie krtani. Poza tym wszystko ok. W połączeniu z lekiem na trądzik - działał podwójnie dobrze. Teraz biorę Luivac od 3 tygodni i od paru dni jest strasznie. Biorę go od podleczenia zatok. Ok jakoś się trzymałam. Po trzech tygodniach - od 3 dni zrobiła mi się ogromna wysypka na ręce przy dłoni idąca w bok. Pojawiło mi się mnóstwo - ale to mnóstwo pryszczy i dwa czyraki. Gdy jeden z nich wychodził na szyi był tak głęboko pod skórą że myślałam że wyciągnie ze sobą węzęł chłonny. Bleee...ten drugi jest pod nosem i wielkości 3/4 powierzchni skóry pod nim. Poza tym mam mnóstwo mnóstwo małych bladoróżowych punkcików nawet na nogach pod zgięciem kolanowym, na łydce, na rękach, brzuchu i kilka średniej wielkości czerwonych. Miałam spory trądzik - nie drastyczny ale spory- po kilkanaście czerwonych średniej wielkości krost na cerze i plecach, rzadziej na ramionach i zgięciu łokciowym - ale takich gul i takiego wyrzuty małych punkcików wszędzie nigdy nie miałam. Biorę też Visaxinum od miesiąca, ale wyrzut powinien przy tym leku minąć dawno. Poza tym od 3 miesięcy porzuciłam czekoladę, kakao, kawę ograniczyłam, przyprawy, fast foody i było super do ostatnich 3 dni. Do tego się mocniej pochorowałam mam gorączkę 37,7 st. boli mnie gardło, a raczej krtań, ucho i ta gula na szyi. Mam katar, który nie schodzi. Czuję się okropnie, a nie mam jak odpoczywać. Na dwór też wstyd wyjść z takim czyrakiem na facjacie... no tragedia :( Do tego to widać jeszcze bardziej bo mam dosyć blade, ale widoczne blizny potrądzikowe... a miałam super cerę przed braniem Luivacu - 3 krostki :/ Nie wiem czemu u mnie idzie w tę stronę. Nie miałam nigdy przy tym leku sensacji żołądkowych, a ni nic tylko choróbska i pryszcze... Jak Wy mieliście? Warto go brać do końca, do tych 28 dni? Coś Wam ten lek dał?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować