Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narzuta z pepco bezpieczne?

Polecane posty

Gość gość

Widziałam ładne narzuty/koce i chciałam kupić do pokoju dziecka, ale kolezanka powiedziała że nie wiadomo z czego oni robia te ubrania itp. bo podejrzanie tanio tam. Nawet nie zwróciłam uwagi na cene tych narzut- wie ktoś może w jakiej cenie są? I czy naprawdę jakośc ubrań tam jest słaba????? Przecież np. na ubraniach z HM na metkach też jes produkcja w Bangladeszu Tajwanie etc Jak myślicie

Gość gość
Ja bym tu bardziej myslala nad tym jak dane ubranie zachowa sie po praniu a nie czy jest bezpieczne bo nie popadajmy w paranoje. Narzuty na lozka duze 200x220 79 zl a dla dzieci nie mam pojecia.

Gość gość
Ja kupuje wiele rzeczy w pepco i z większości jestem zadowolona. Oczywiście byly wpadki ale od rzeczy za ta cenę nie wymagam zbyt wiele. Aczkolwiek zdecydowana większość moich zakupów tam byla udana.

Gość Marija9
W Pepco niestety większość towaru jest tanią chińszczyzną. Nieraz można coś fajnego i niedrogiego znaleźć, ale uważałabym jeśli chodzi o małe dziecko..ja dostałam cudeńko z meblika. Wzór Mustang http://www.meblik.pl/narzuty/, po praniu nic się nie stało :)

Gość moja mamissssiu
Drogie Mamy, Wasze rady są bezcenne, co kilka głów to nie jedna... bardzo dziękuję... Zapraszam, jeżeli macie w swoich szafach i szafkach wspaniałe rzeczy które świetnie sprawdziły się w przypadku waszych dzieci, a są w doskonałym stanie (jak to przy maluchach zwykle bywa - moc ciuszków z których dzieci wyrastają zanim zdąży wyschnąć pranie :-) lub przetestowane akcesoria) oddajcie lub odsprzedajcie innym mamom... polecam portal www.mofree.pl darmowe ogłoszenia - mają doskonałej jakości zdjęcie, od razu widać czy wystawiona rzecz jest w dobrym stanie czy ktoś oferuje nam zamiast "paczki ciuszków," paczkę - ścierek do podłogi bo ubranka są tak zniszczone i poplamione, że raczej do niczego innego się nie nadają... polecam