Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śluz jak twaróg

Polecane posty

Gość gość

od wczoraj mam śluz jak twaróg, jest biały, bezzapachowy, swędzi mnie i jak chcę palec wsadzić do środka to mnie pobolewa i jest sucho strasznie, nieprzyjemne to. Co to może być??

Gość gość
Grzyb.Do ginekologa.

Gość gość
infekcja grzybiczna, dostaniesz na to masc albo globulki,ja cala ciaze nie moglam wyleczyc a po urodzeniu przeszlo jak reka odjal.

Gość gość
wszędzie piszą, że grzybica pochwy charakteryzuje się nieprzyjemnym zapachem u mnie jest to bezzapachowe. Ps. staramy sie o dziecko okres ma być 2-5 dni

Gość gość
miał tak ktos??? prosze o jakies rady

Gość gość
Nie,to nie jest objaw ciąży i przestań sobie wkręcać ,tylko idź do lekarza bo za chwilę ten śluz będzie naprawdę cuchnący jeśli w porę nie zadziałasz

Gość gość
Ja.mam to zawsze przed okresem

Gość gość
gosc z 13.45, u mnie tez bylo bez zapachu wiec to nie wyznacznik

Gość gość
Tak to będzie grzybica u mnie też nie było zapachu pod koniec ciąży tylko swędziało strasznie, a że brzuch wielki to ciężko było zaobserwoaać co tam się dzieje.

Gość gość
to mnie tak swędzi strasznie i w dodatku jest tam w środku tak napuchnięte że palca nie da się wsadzic i do teo boli ;(

Gość duuupa1
ja mam śluz w dupce

Gość gość
No masz grzybicę!Ile razy ci to powtarzać?Musisz iść do lekarza.W ciąży non stop to miałam i było dokładnie tak jak piszesz.Przestań się doszukiwac innych przyczyn.

Gość alina83
całą noc mnie strasznie swędziało, teraz nie ma juz ,, twarogu ,, ale w środku jest mocno napuchnięta i cos bladoróżowego grudkowatego wypływa razem ze sluzem, jest tego bardzo mało, właśnie zaaplikowałam sobie globulke dopochwowa i czekam na efekty.

Gość gość
grzybica pochwy. dobrze inne pisza, do gina szybciutko

Gość alina83
podleczę się trochę tymi globulkami bo teraz ginekolog nawet małego palca by nie wcisnął tak jest tam napuchnięte i obolałe, ja ledwo z bólem tą globułke wsadziłam :(

Gość gość
CLOTRIMAZOLUM smarowac lub TANTUM ROSA (nasiadowki robic) powinno pomoc troszke

Gość gość
a w tv lecą non stop te pieprzone reklamy moja intima i illadian i sama możesz sobie to kupić w aptece bez recepty

Gość gość
jeśli chcesz, żeby Ci to znikło i za jakiś czas wróciło to nie idź do lekarza i se kup jakiś probiotyk, tak, świetnie.

Gość gość
jeszcze się o dziecko starasz, a taka nieodpowiedzialna jesteś.

Gość gość
nie kupuj tego co akurat reklamują tylko dopytaj się w aptece-może trafisz na uczciwego farmaceutę to Ci doradzi.ja się nabrałam na iladian direct plus bo był trochę tańszy a później jak nie było poprawy to doczytałam że to nie jest probiotyk tylko jakieś witaminy. Twoje objawy bardzo pasują do grzybicy pochwy, powinien pomóc clotriamzolum i invag .Krem zewnętrznie 10 dni a probiotyk dopochwowo przez tydzień.Co tanie to drogie:/

Gość gość
Idź do ginekologa jak najszybciej , nie lecz się na własną rękę!

Gość gość
Podstawa to właściwa diagnoza u ginekologa i dobrze dobrane leki przeciwgrzybicze. Druga sprawa, też ważna to dobry probiotyk. Mnie farmaceutka kiedys wyjaśniała, że ten illladian to zawiera bakterie i owszem bytujące w pochwie ale mające niskie znaczenie dla własciwej odbudowy mikroflory, najważniejsze to Lactobacillusy, które są w probiotykach typu Lactovaginal, Invag. Poza tym dobrze by bakterie były żywe (przechowywanie w lodówce) oraz przebadane i dostosowane do flory osób z danego kraju. Ja zawsze sprawdzam gdzie probiotyk jest produkowany i jaka jest metoda przechowywania.

Gość gość
hej:) nie zawsze przy grzybicy występują wszystkie objawy, ale zwykły zdrowy śluz nigdy nie ma prawa mieć postaci twarogu. tym bardziej że Cie boli. idz do ginekologa nie ma co zwlekać tylko sie nacierpisz..