Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brunet z niebieskimi oczami to ulubione zestawinie kobiet

Polecane posty

Gość gość
żaden z panów na fotkach nie jest brunetem!! to wszystko szatyni

Gość gość
"Brunet z niebieskimi oczami to ulubione zestawienie kobiet" - kiedyś tak, dzisiaj mnie nawet nie kręcą, nie wiem w ogóle co się ze mną stało, ale totalnie wolę teraz blondynów, normalnie sama rozkładam nogi, co mi jest? :s

Gość gość
- kiedyś tak, dzisiaj mnie nawet nie kręcą, nie wiem w ogóle co się ze mną stało, ale totalnie wolę teraz blondynów, normalnie sama rozkładam nogi, co mi jest? :s " x czy ktos cie tu pyta co ty wolalas a teraz wolisz i co sie z toba stalo lb dzieje?:o :D

Gość gość
haha nie, chyba nie :P

Gość gość
no właśnie cholercia co się ze mną stało, a przecież pociągali mnie również bruneci, byli apetyczni, jak dla wielu innych kobiet, a teraz dupa blada

Gość gość
o i co ,powiedzmy ze ma niebieskie i co dalej :D? Nic ! są jeszcze inni na mnie to nie działa

Gość gość
Blond włosy i brązowe oczy sam sex! U obu płci!

Gość gość
Ja kocham niebieskie oczy. Nie potrafię zakochać się w chłopaku, który ich nie ma. A jeśli do tego jest brunetem. .. Ach. I jeszcze nigdy nie spotkałam osoby z takim zestawieniem, która nie miałaby cudnego charakteru *.* Zgadzam się z Tobą w 100% myślałam, że jestem jedyną, która lubi taki typ chłopców

Gość gość
Mój mąż ma ciemne włosy i niebieskie oczy, ale dla mnie to bez znaczenia, ogólnie wole brunetów ale koloru oczu nie mam ulubionego ;)

Gość gość
Chyba sobie żartujecie, brunet plus niebieskie oczy to coś ochydnego i pospolitego. Blondyni są rzadcy jak tygrysy i na wyginięciu, dla mnie, ogromnej wielbicielki blondynow i rudych, kobiety które wolą brunetów są chore psychicznie( bez urazy, po prostu dla mnie to jest dziwne i nie do pojęcia), blond włosy kojarzą mi się z seksem i męskościa, z wikingami, a bruneci to takie latynoskie c**eczki z nażelowanymi włosami...Tylko 2% ludzi na świecie ma blond włoski, to już chyba samo powinno wam coś mówić.

Gość gość
Ja też wolę blondynów i rudych. Oczy zwykle są pod kolor do typu urody. Chyba, że ktoś nosi soczewki i sobie zmienia. Brudny blond z natury i niebieskie oczy to też dość oklepany typ urody w sumie, albo szatyn

Gość gość
Nic z tego! U mnie tylko blond wlosy i jasne oczy,inny typ nie ma szans!

Gość gość
Pomarzyć można, to nic nie kosztuje :-)

Gość gość
A brunet z niebieskimi oczami podobny trochę do Geira Jenssena ,wysoki (195cm) ale bardzo chudy,w okularach,schludnie ubrany może być?

Gość gość
Jasne, jak moja mama była była w liceum to wszystkie chciały mieć chłopaka podobnego do Jamesa z Metalliki. Jak był młody i piękny, z długimi kręconymi blond włosami, potem jak się ostrzygł i zdziadział to już nie robi większego wrażenia. Większość obojętnie jaki ma kolor włosów i tak osiwieje w końcu. Widzę na zdjęciach jakie dziady się porobiły, tylko Bon Jovi ładnie się zestarzał

Gość gość
Ladniejszy brunet z brazowymi lub piwnymi oczami, ew.szaro-zielonymi, unikat

Gość gość
jest tylko jeden blondyn który mi się podoba ale to stary sentyment tak to musi być brunet ,mój akurat brunet z zielonymi

Gość gość
Blondyn z ciemnymi oczami albo brunet z niebieskimi to najciekawsze typy

Gość Markoo92
Ktoś tu napisał niebieskie oczy i brunet to brak brak barwnika fuuujjjj hahaha gratuluje tej osobie niewiedzy i debilizmu niebieskie oczy są wynikiem mutacji i są to oczy które posiadają bardzo dużo barwnika początkowo oczy były tylko brązowe później piwne oczy niebieskie są najmłodsze