Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość55568

Perwersje: czym dla was są? Sex ostry czy delikatny?

Polecane posty

Gość gość55568

Co jest dla was perwersją? Co jest ostrym sexem? Każdy ma swoje granice i co dla jednego ostre i perwersyjne dla innego będzie softem ;-) No i chyba pytanie które powinno byc jako pierwsze: lubicie ostry i perwersyjny sex czy wolicie delikatny, jako dowód miłości i czułości? A wracając do perwersji: czy są rzeczy które was kręcą, chcielibyście spróbować ale wsydzicie się powiedzieć partnerowi? A moze powiedzieliście?

Gość Taka_Jedna_
Mnie się marzy ostry seks z obcym facetem😘 ktòry mnie zdominuje....:classic_cool:

Ja jestem dominujący. A granice są tam gdzie jest w stanie wytrzymać partnerka i jeszcze mieć z tego przyjemność. Im ostrzej tym lepiej :)

Gość gość
Mnie też kręci dominacja przez faceta. Ale taka ostrzejsza: fantazjuje ze wiąże mnie mocno, ręce do tyłu i nogi przywiązane a potem bije paskiem po pupie i piersiach do momentu kiedy mam łzy w oczach. Więc to taka moja perwersja. Którą chciałabym zrealizować :-)

Gość gość
Cześć Canis :-) widziałam twój wpis w wątku o dominacji i uległości. Chciałam cię o coś zapytać...

Gość Taka_Jedna_
Canis moźna sie z a Tobą jakoś skontaktowac i pogadać poza forum??

Gość gość
lubie dominowac nad kobieta. jesli jest posluszna moze dostac nagrode w postaci mojego duzego fiuta. marze a takiej suczce. chce jakas suczka popisac na prv?

Gość gość
Fiuta? Chyba obślizglego flaka.

Gość gość
Canis napisze jutro do ciebie na maila :-) bo teraz musze uciekać :-)

Gość gość
Może mnie sie wydaje ale canis to Koke

Gość gość
Puknij się w łeb :O

Gość gość
Ja mialam ochote na ostry seks powiedzialam mężowi.Odpowiedzial to da się załatwic chcesz z jeszcze jedny facetem.Nie spodziwałam sie takiej odpowiedzi .Powiedziałam,że jak nic nie ma przeciwko to czemu nie.Spytal kolegą czy nie chciał by mnie zerżnąć.Odparł czemu nie bo jestem bądz co bądz młodą i dość ładną i drobną laką.Gdy doszło do tego pominę pikantne szczegóły to ma dużego k****a i troszkę spłoszyłam.Ale był mąż wiec zaraz przestałam się martwić.Gdy rozebrał mnie mąż i położyłam sie na wznak mąż pieścił cipkę by lżej wszedł w nią.Gdy byłam mokra siadł z tyłu i rozszeżył nogi i poprosil kolegą do wejście by dosć osto wbił się.Jak przyłożył k****a do cipki ja chciałam się cofnąć,lecz maż mnie przytrzymał i wbil sie mocno kochanek ja poczulam ból pomimo,że byłam mokra.Po chwili posówania mnie zaczęłam czuc przyjemność.Wtedy mąż wszedł podemnie i wszedł mocno analnie.Po tym seksi bylam naprawdę zmączona i szczytaowalam jak nigdy.Po raz pierwszy miałam w obie dziurki i to z dużym k*****m w cipce.Miałam co chciałam ostry seks.

Gość gość
Mi marzy się gangbang z moją żoną, może kiedyś ...