Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cherry00

Najlepsze restauracje we Wrocławiu

Polecane posty

Hej ;). Znacie może i polecacie jakieś dobre restauracje we Wrocławiu, gdzie jest smaczne jedzenie, lokal jest elegancki i przytulny, gdzie można się wybrać na romantyczną kolację i żeby też ceny nie były kosmiczne ? Chcę zaprosić chłopaka na naszą rocznicę, dlatego byłabym wdzięczna za polecenie sprawdzonych miejsc ;). Dodam, że najbardziej mi zależy na takich w okolicach rynku

Gość gość
Powiem że smacznie się zaskoczyłem w Steak n roll ze dwa dni temu. Reuben prawie taki sam jak jadłem w Stanach, może odrobinę mniejszy, ale ogólnie jak najbardziej warty sprawdzenia. Zastanawia mnie opcja XXL ale tutaj się boję, że mógłby być z kolei już za duży.

Gość gość
Niestety nie mam czasu chodzić po restauracjach, częściej zamawiam jedzenie do domu. Z Margaret jest bardzo dobry catering. Mają dobre, świeże dania no i dostarczają je w miarę szybko!

Gość gość

Sporo fajnych miejsc, gdzie można zjeść, ale jeśli wybierzesz sobie Karaiby na Niby to nie tylko zjesz, ale będziesz miał okazję również wypocząć na leżakach jakie tam zorganizowane są na plaży imitującej Karaiby.

Gość Robert Nowak

Restauracja Okrasa - jedzenie, pierwsza klasa! Pyszne alkohole. Myślę, że to jest to, czego szukacie !