Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A się uśmiałam..

Polecane posty

Gość gość

Pamiętacie zdesperowanego kolesia na kefeterii co to szukał uległej s/u/k/i ? ciekawe czy to również jego ogłoszenie ? http://wroclaw.lento.pl/szukam-uleg-ej,2387285.html Jesli nie chcesz wchodzić, wklejam cały tekst" "Opis oferty: Szukam uległej z Wroclawia lub okolic. Nic na siłę, mam swoje wymagania, Ty zapewne także, więc porozmawiajmy o tym chwilkę, a potem się zobaczy. Jednak od razu uprzedzę, jestem praktykiem i pisanie w nieskończoność mnie mierzi. No tracę zapał po prostu i basta. Chętnie podejmę się nauki jakiejś niedoświadczonej i początkującej suki albo po prostu przyjmę na służbę jakąś uległą z własnym bagażem doświadczeń. Wiem co mogę i chcę zaoferować, ale doskonale wiem również czego oczekuję. Oferuję odpowiedzialne, ociekające emocjami i klimatem BDSM. Po tamtej stronie jestem jednocześnie wymagający, stanowczy i nieznoszący sprzeciwu, a jednak w pewnym sensie wyrozumiały, a gdy trzeba czuły (broń Boże nie mylić z wanilią, która jest dla mnie wręcz odpychająca). Akceptuję nienaruszalne granice i nie zamierzam Cię namawiać do ich łamania, a jednocześnie obiecuję, że będę nastawał na przesuwanie granic "miękkich", bo czymże byłoby BDSM bez stałego rozwijania się, drogi naprzód i działania na zasadzie "więcej, lepiej, mocniej, intensywniej"? Zobowiązuję się zadbać o Twoje bezpieczeństwo i jego świadomość, dzięki czemu będziesz mogła po prostu odpłynąć i skoncentrować się nie tyle na mnie, co na Panu, jego potrzebach i zachciankach, a on odpowiednio Cię za to wynagrodzi. Oferuję również naukę savoir vivre'u, szacunek i moją fantazję, która jak się przekonałem jest prawie nieograniczona. A żeby nie było tak czysto emocjonalnie, oferuję Ci chłostę, bezpieczne krępowanie całego ciała, wosk, przyjemne tortury sutków i inne ciekawostki, np. męczenie imbirem i takie tam. Czego oczekuję w zamian? Chęci, przede wszystkim chęci służby, oddania i lojalności, czyli jednym słowem uległości i posłuszeństwa. Oczekuję, że będziesz pilnie zapamiętywać i uczyć się albo przynajmniej z pokorą i zrozumieniem akceptować surowe acz sprawiedliwe kary za brak staranności w zakresie swoich obowiązków. Oczekuję, że w ustalonych ramach będziesz dokładała wszelkich starań, aby Pan mógł być z Ciebie zadowolony i z dumą nazywać Cię swoją su. Oczekuję, że będziesz ozdobą i ukoronowaniem klimatu, który Pan stworzy dla Twojej i swojej satysfakcji. Oczekuję (i to jest dla mnie bardzo ważne) poszanowania dla symboliki, rytuałów i swoistych tradycji BDSM. Szczególnie, że tworzą one podwaliny mojego BDSM. Zakładanie obroży jest czymś uroczystym. Triskelion, który być może ode mnie dostaniesz, jest symbolem Twojej przynależności do Pana. Takich symboli i rytuałów jest więcej, żeby nie rzec masa... Czego nie oczekuję? Nie wymagam żadnych zmian w Twoim dotychczasowym życiu, no chyba że za wspólnym porozumieniem. Jeśli będziesz chciała mogę spowodować te pozytywne, np. rzucenia palenia dla Pana. Nie oczekuję rzeczy niemożliwych, nie będę od Ciebie wymagał niczego, na co się nie godzisz w realu. Nie będę Cię wplątywał w żadne szemrane układy emocjonalne, manipulacje i inne niegodne dżentelmena praktyki psychologiczne. jesli jestes chetna napisz czekam na ciebie suko" Ciekawe, co? :D

Całkiem zwyczajne ogłoszenie w tematyce bdsm. A teraz wyjaśnij po jaką cholerę założyłeś(aś) ten temat? Moje założenie jest takie, że po prostu jesteś osobą która jest autorem wspomnianego ogłoszenia i szukasz dodatkowej atencji. Nie trzeba było się wstydzić tylko po prostu osobiście przedstawić swoją ofertę a nie z perspektywy trzeciej osoby.

Gość gość
nie nie szukam, bo to nie ja, ale podobny styl pisania i było trochę śmiechu na ten temat :) No ale widzę, że ktoś tu ma kołek w doopie, cóż...

Gość gość
Pominowszy milion sprzeczności :O koleś za bardzo się wczuł w klimat opowiadania Niewolnik. To tak jak nasze tutejsze lale w Greya :O

Gość gość
Canis Majoris dziś [17:58 a i owszem :D jeśli ogłoszenie byłoby w podobnym stylu, śmiech to zdrowie nie sądzisz? no ale widzę, ktoś tu jest niedopieszczony dzisiaj :P

Gość gość
Niedopieszczony koleś rozpuścił macki :) jak na razie bezowocnie :p

Gość gość
Kolejny zbok, błeeee.