Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o chodzeniu z gołymi piersiami

Polecane posty

Gość gość

np. po domu plaży czy w upalne dni przez kobiety emancypacja kobiet czy d****arstwo?

Gość gość
Po domu - ok. Po plaży - w wydzielonych miejscach. Publicznie - nie. Kobiety same by sobie tym krzywdę robiły, plus OGROMNA dekoncentracja męskiej części społeczeństwa.

Gość gość
Ja jestem troche ekshibicjonistką: chętnie chodziłabym po ulicy z gołymi piersiami.

Gość po5otce
ja tak w lato pracuje w ogródku

Gość gość
To ja ci przypomnę, moja droga, że nawet trochę atrakcyjne piersi prezentowane publicznie na początku wywołały by las tzw. "namiotów", a potem znieczulicę ;) Nie wiem, czy chcesz podniecać, czy nie, ale jedno i drugie by było przynajmniej przez jakiś czas gdybyś mogła chodzić topless publicznie.

Gość gość
to samo co myślę na temat facetów bez koszulek - niefajny widok w kolejce do kasy.

Gość gość
niektórym się wydaje ze to może być nie wiem jak ekscytujące, tyle , że drogie dzieci moglibyście zobaczyć całą masę naprawdę paskudnych zwisów przy których nawet dźwig by wam ptaszka nie dał rady podnieść

Gość gość
gość dziś,,znieczulicę,,o matko!padłam! :D

Gość gość
Ja tam jestem za zasadą "Your body, your rules" a ubiór w ogóle to jak dla mnie kwestia czysto kulturowa.

Gość gość
nie mam nic przeciwko pod warunkiem ze robiłoby to wiekoszsc kobiet .. Jezeli chodzi tak tylko 1 % to jest niepotrzebna sensacja ..