Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Graszkaaaa

Okres się spóźnia

Polecane posty

Gość Graszkaaaa

Hej dziewczyny napiszę wszystko od początku . Współzyłam z mężem w ostani dzień miesiączki bez zabezpieczenia . W piątek powinnam dostać okres a nie dostałam . Okres mam co 28 dni zawsze . Dodam że przez tydzień byłam przeziębiona czy jest to spowodowane tym że okres się spóźnia ? A i po okresie obserwowałam czy mam dni płodne no i był śluź .

Gość gość
idź kobieto do lekarza jak nie dostaniesz miesiączki jeszcze przez tydz.

Gość Graszkaaaa
Robiłam testy dwa ,wczoraj wieczorem negatywny i dziś o 14 negatywny . 3 dni po spodziewanje miesiączce . Dodam ze przy pierwszej ciazy robiłam test ciązowy o 13 i pojawily sie dwie kreski druga blada . Zapomniałam dodać ze od 6 tygodni jestem na diecie 1300 kcal może to spowodowac opóźnienie okresu ?

Gość Graszkaaaa
Przy pierwszej ciązy robiłam test dzień po spodziewanej miesiączce

Gość gość
Zarówno dieta jak i choroba mogą spowodowac przesunięcie miesiączki. Swoj ą drogą przy 1300 będziesz osłabiona i bardziej podatna na chorboy, licz się z tym,.

Gość Graszkaaaa
NO własnie chyba będę musiała jeśc wiecej kalorii bo czytalam ze nawet dlugo okres moze sie nie pojawic

Gość Graszkaaaa
nawet nieraz zdarza się że mniej jem nawet z 1000 kcal 5 tyg temu dostalam okres bo bylam tydzien na diecie . Nie wiem co robić

to może idź do lekarza z tym problemem, jakieś badania, albo kup sobie w zielarskim mieszankę na uregulowanie cykli z baby and mama med , podobno pomaga. No i troszkę więcej kalorii wrzucaj w siebie ;)

Gość gość
I jak ciąża czy nie???