Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fygtrry

wierzycie w duchy?? bo ja tak

Polecane posty

Gość fygtrry

Czy wierzycie albo może mieliscie jakieś doświadczenia z duchami, znakami ze ktoś umrze, albo po śmierci ktoś was odwiedzil??? Ja mam i rodzina od strony męża też.... Dziś zmarła bliska nam osoba, kilka dni temu miałam znaki. Teraz czekam aż przyjdzie do mnie bo wiem że przyjdzie się pożegnać. Piszcie o waszych doswiadczeniach.

Gość gość
Jesli chodzi o moje doswiadczenia to wierze. Jednak u mnie jakikolwiek kontakt jest wsnach. Tylko niektorych snow do dzis nie umiem pojac czy to byl sen ze wzgledu na nasilone doznania kontakyu z owa osoba. Lub znaczenia mimo ze wydaja sie byc oczywiste..

Gość gość
Mialas znaki to rozumiem ze wiedzialas kto i kiedy umrze????

Gość fygtrry
Nie wiedziałam kto i kiedy umrze. Wogole wtedy nie wzięłam to za znaki, olalam to. Ale dziś po śmierci tej osoby dopiero to zauważyłam.

Gość gość
Ale opowiem wam pewną historię która naprawdę przeraża. Zdazylo się to kilka lat temu u mnie w domu. Mieszkałam wtedy z dziadkami. Któregoś razu zadzwonił domofon, dziadek odebrał Ale w słuchawce cisza. Pyta się znowu kto tam a tam cisza. W końcu babcia podeszła wzięła tą słuchawkę i pyta się kto tam, a tam głos: to ja, śmierć. babcia zemdlala i padła na podłogę, razem ja cucilismy, dopiero potem jak się ocknela to nam powiedziala co usłyszała w sluchawce. Tydzień później zmarła...

Gość gość
Wierzę , dośwadczyłem spotkania z czymś takim , nie polecam .Nie będę tu opisywał bo to nie miejsce na to za dużo idiotów , którzy by zaraz wyzywali od różych

Gość gość
chciałabym wierzyć,ale nic mnie nie spotkało