Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

laski sa slabe psychicznie

Polecane posty

Gość gość

do okolo 26-28 roku zycia wybrzydzaja w facetach, czekaja na ksiecia a pozniej jak juz widza ze ich czas przemija to biora byle kogo aby nie byc samemu, haha albo sie jest konsekwentnym i twardym albo uleglym i slabym, albo sie umie bawic w ta gre albo nie,

Gość gość
A ja znalazłam księcia :P I co ty na to ciamajdo? :D

Gość gość
to szukanie jest oznaka słabości psychicznej? a od kiedy to poszukiwanie własnej drogi jest oznaką słabości? A może Twoja laska w spodniach jest słaba psychicznie? Żadna CIę nie chce?

Gość gość
ja tam mam 28 lat i żadnego parcia na bycie z facetem. Życie to nie zamążpójście i rodzenie dzieci. Przynajmniej dla mnie.

gość dziś A powaznie piszac to faktycznie masz problem,i kto ciebie teraz zechce?;)))) ;))))

Gość gość
jak moze mnie jakas chciec skoro z nikim nie rozmawiam bo jestem aspoleczny, i wole byc sam niz z kims gdzie bede wiedzial, ze jej nie kocham ani nigdy nie bede kochal, nie interesuje mnie bycie z kims na przeczekanie az trafi sie ktos lepszy

Gość gośćinka
A co to znaczy pierwszego lepszego? Skąd wiesz czy właśnie taki akurat im nie odpowiada? Może w facetach których spotykały do tego momentu coś im nie pasowało? A może były młode więc sobie jeszcze używały życia, może nawet nie myślały o tym żeby się z kimś wiązać na poważnie, a te związki które się rozpadły mnie były tym czego szukały? Skąd wiesz, że dla nich ten akurat z którym się związały po tych wszystkich latach jest pierwszy lepszy? Mi się wydaje że pierwszym lepszym byle kim jest ten spotkany na samym początku, przynajmniej tak mi podpowiada logika :)

Gość gość
chyba te dziewczyny wola innych - a ciebie omijaja szerokim lukiem

i zrob wreszcie porzadek ze swoja "LASKA" jak tak bardzo sie jego wstydzisz;))) ;)))) ;)))

Gość gość
Faceci do ok 30stki wybrzydzają, a potem biorą się za grubaski i samotne matki :D

Gość gość
Przyznaje racje, łatwiej przelecic 27 latkę niż 17 latke. Kiedyś ktoś mi powiedział i to kobieta ze jak facet ma około 30 to kobiecie bardziej zależy nic facetowi i u mnie się sprawdziło. Myślę że w tym wieku kobiety zdają sobie właśnie sprawę ze równouprawnienie to o kant duży pobić. Zycie je przygniotlo, kariery nie ma, zmarszczek coraz więcej normalni faceci juz zajęci a ci nie zajęci zawsze wola młodsze. Porazka

Gość gość
nie moge znalezc odpowiedniego faceta

Gość gość
stan to cie zajade psychicznie w 10 dni madralo wystarczy ze poprosisz

Gość gość
niektorzy wola starsze