Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sucha kropla

Probowalam wszystkiego a waga stoi w miejscu! POMOCYY !!!!!

Polecane posty

Gość sucha kropla

Witam, Chcialabym sie doradzic kogos kto ma doswiadczenie w zrzucaniu kilogramow bo ja juz trace nadzieje. Stosowalam wiele "cudownych srodkow" na odchudzanie ktorych jest pelno w internecie i rezultat jest zerowy!!! Malo tego codziennie biegam, jezdze na rowerze i nic poprostu NIC !!!! POMOCY BLAGAM :(

Gość Tomaszbg
witaj a moze masz jakies schorzenia ktore powoduje ze nie mozesz zrzucic zbednych kg ?

Gość gość
zrób najpierw morfologie,żeby wykluczyć np .cukrzycę lub tarczycę i wal do dietetyka-ułoży ci jadłospis ,do tego ćwiczenia lub siłka i schudniesz...

Gość pannaolszak
badalas sie na tarczyce? bo ja mam ten sam problem z tym ze u mnie wystepuje nadczynnosc tarczycy, przez co mam spowolniony metabolizm.

Gość gość
Zapisz się na siłownie i rób trening siłowy. Tak siłowy. Wbrew pozorom nie zbudujesz mięśni a tak mocno podkręcisz metabolizm, że bez diety schudniesz. Jak biegasz czy jeździsz na rowerze po 30min spalany jest dopiero tłuszcz. Nawet jakbyś godzinę biegała to ile spalisz? 500kalorii? To jeden mały posiłek. Za to jakbyś ćwiczyła całe ciało na siłowni przez 2 godziny to nie dość, że spalisz 3x tyle kalorii to jeszcze długo po będziesz je palić bo mięśnie się będą regenerować.

Gość gośćjustyna
Kobieto dieta Low Carb ja stosuje od tygodnia juz mam 2kg na minusie .Polega ona na calkowitym odrzuceniu weglowodanow takich jak chleb,biala maka,zoemniaki,makarony,ryz,kasze jesz wszystko mieso jaja ryby tluste sery,robisz swoj chleb z mielonych migdalow sera i siemienia lnianego ,glodna nie chodzisz dieta jest niskoweglowodanowa,bialkowa i tluszczowa ogranicz wegle do 20gr na dzien poczytaj w necie. Polecam

Gość jurekstasiak
sluchajcie ja mam niedoczynnosc tarczycy i mialem ten sam problem. Mlody zielony jeczmien mi pomogl nie koliduje ze schorzeniami i mozna zrzuic pare kilo w miesiac

Gość gość
Sport do tego silownia

Gość Paulinaplati
ja tam nie wierze w zadne suplementy. jedyne co moze skutecznie pomoc to dieta i wysilek fizyczny.

Gość gość
Najlepsza dieta to mż. Nic nie pomogą ćwiczenia jeśli będziesz wp*****lała kilo ciastek codziennie.

Gość kateorlowska
jurek ja tez stosowalam mlody jeczmien na odchudzanie i moze rezultaty nie byly jakies niesamowite, ale zrzucilam 7 kg w 2 miesiace. Tylko wazne zeby nie trafic na podrobke. Nie chce nic reklamowac ale zamawialam z tej strony: www.zielony-jeczmien.pl/ tu mozecie poczytac.

Gość gość
nic nie napisałaś o diecie- suplementy i cwiczenia, to za mało.

Gość karmazynowaAnia
ja juz wydalam za duzo pieniedzy na rozne suplementy "odchudzajace" zeby znowu czegos probowac i wyrzucac pieniadze w bloto. Tyle ode mnie. Pozdrawiam.

Gość gość
dlaczego zawsze jak ktoś ma problem, to wcinają się durni spamerzy reklamiarze? Jak sępy. Przestańcie żerować na ludzkich problemach , nie wstyd Wam? Autorko, wg mnie powinnaś poradzić się lekarza albo chociaż dietetyka.

Gość kateorlowska
nie pisalam o diecie, bo dieta i wysilek jest czyms oczywistym przy odchudzaniu a suplementy i roznego rodzaju tabletki moga byc tylko dodatkiem, ktory to odchudzanie wspomoze.

Gość gość
tak cwiczys zbiegasz a na kolacje pewnie pizza i ciasteczka dieta jest najwazniejsza! 70% a cwiczenia to tlyko 30%

Gość karmazynowabeatabg
sam jestes spamerem, tu chodzi o to zeby sobie nawzajem pomoc

Gość gość
MŻ i wysiłek fizyczny. Ale nie spacerki czy rowerki. Masz się spocić ostro i zmachać. Jak nie masz mokrej d**y to nie dałaś z siebie wszystkiego.

Gość sucha kropla
jej dzieki za takie liczne odpowiedzi. co do sumplementow to juz przerabialam zielona herbata, jagody maliny i inne dziwy a co do tego jeczmienia to nie wiem czy chce wydawac kolejne pieniadze ktore najprawdopodobniej tez pojda w bloto. kilograma ciastek tez nie wp*****lam a dietetyk mowil ze to przez stres i nieregularne posilki ale moja praca neistety nie pozwala mi na to zeby co 3h sobie jesc

Gość gość
No i widzisz jacy dietetycy są głupi? Stres właśnie odchudza. Nie musisz jeść co 3 godziny ale masz jeść regularnie o tych samych porach. Mniejsze posiłki i częściej. Śniadanie w domu zjeść, drugie śniadanie na przerwie w pracy, obiad w domu.

Gość gość
Dokladnie, niskokaloryczne posilki i dieta...ale jak ci praca nie pozwala, to pewnie przychodzisz do domu i sie rzucasz na zarcie...

Gość jurekstasiakbg
jeczmien pozwala zmieniszyc nasze laknienie zdecydowanie dlatego warto stosowac kiedy problemem jest obzeranie sie. Tu macie kontakt do konsultanta na darmowa porade, mi pomoglo wierze ze Wam tez !! 221004005

Gość gość
Pewnie masz tak jak każda dziewczyna. Rano czasu nie ma na śniadanie bo trzeba się pięknie ubrać i umalować. Więc lecisz do pracy bez śniadania. W pracy łapie cię głód i chwytasz po napoje energetyczne/kawę plus słodkie batoniki czy drożdżówki bo są ogólnodostępne. Po powrocie do domu jesteś taka głodna, że rzucasz się na pizzę czy kebaba. A potem zdziwienie dlaczego tyję.

Gość Asiaxxddxx
Jurek ja tez stosowalam to cudo. Pozbylam sie tluszczu z brzucha i z ud !! Duzo lepiej sie czuje i nikt sie nie smieje juz ze mnie ze jestem gruba !! Ba, wszyscy mowia ze mam swietna figure no i poznalam wreszcie Andrzeja - moja druga polowke

Gość diamantyna
ja to schudlam 20kg jak mnie tata w komorce pod schodami zamknal za 2 z histy ;/

Gość gość
:)zupenie sie zgadzam! no na pewniaka no! zlotko plynie w tej wannie! 888 www.youtube.com/watch?v=hKlbr5Ip8nY

Gość gość
Ja miałem problem z przejadaniem się, jadłem za duże posiłki. Poprosiłem Jezusa o pomoc i od tamtej pory mniej jem poza tym spadła mi bardzo ochota na słodycze. Wierzę że Jezus mi pomógł. Z jednej strony mam mniejszą ochotę na jedzenie z drugiej potrafię bardziej się kontrolować ale po prostu nie mam już takiej ochoty tyle jeść co wcześnie. Chwała Panu Jezusowi :)

Gość gość
Jurku masz racje to dziala, ale ja uwazam ze najlepiej duzo cwiczyc a dodatkowo stosowac jakis naturalny suplement

Gość gość
O matko! Juz musi byc chora! Doopa! Ja zdrowa i tez nie mogłam schudnąć! U dietetyka bylam i co? Nic! Dopiero z dieta South beach cos ruszyla.Jadlam za malo bialka a za dużo wegli.Co mi się wydawalo ze nie jem tak dużo węglowodanów a od nich nie moglam schudnąć.