Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hona

Przejdźmy na ty :)

Polecane posty

" Tylu fajnych chłopaków, zmarnowało się przez kobiety "... Jan Himilsbach - " Wniebowzięci" Jak to jest z wami Panowie? Zmarnowani? czy Wniebowzięci ? hahaha

Gość Najszybszy w mieście
zmarnowany :o ale to głównie przez weekend, no ale to nierozerwalnie wiąże się z kobietami

- Co Pan tu, proszę Pana, sieje zgorszenie? Piwo Pan pije na środku ulicy? - Babciu - powiada Janek - pani nie wie o co chodzi, ja do organizmu wprowadzam bajkowy nastrój. Tak o tym pomyśl :)

Gość Najszybszy w mieście
dlaczego on do swojej babci zwracał się per Pani ?

Nie chciał jej chyba urazić, mówiąc : stara babo :) Babciu- tak jest pieszczotliwiej ...chyba

Gość gość
No tak:) z tym ze wprowadzać by trzeba cały czas:0 żeby bajka trwała:)

wpisuję się w te słowa z jednego z moich ulubionych filmów, ale najbliższe mi są finałowe "człowiek musi sobie od czasu do czasu polatać" :)

john,,, ja wolę ten :) "Tyle dróg budują, tylko, kur{}wa, nie ma dokąd iść!".

Gość goś54321
A mój ten... Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!

Niestrudzony w pijaństwie Aktor, kultowy naturszczyk,nieciekawy fizycznie ale z taka mocą słów i abstrakcyjnym poczuciem humoru... - Pomyślcie sami - ja się nauczę angielskiego, a oni jeszcze gotowi odwołać produkcję filmu. I co wtedy? Zostanę jak głupi z tym angielskim... Gdzie się podziewają tacy faceci :)

Hona - a to już z prywatnych wypowiedzi Himilsabacha a dwa filmy - "Wniebowzięci" i "Jak to się robi" mogę oglądać wiele razy :)

Szkoda, żeby się pani marnowała... Aleeeż ja się nie marnuję :)

Reginko.. Otwórzcie to my.. moze wyszły? Jak wyszły? same w obcym mieście? Zostaw im to , niech sobie nie myslą podfruwajki, że mają do czynienia z frajerami :) Och...ja uwielbiam facetów z taka ułańska fantazją :)

Gość Pani eL
"Ja przedwczoraj ściszałem telewizor" :classic_cool:

:) aaaaa, jeszcze jeden film - tam w sumie mniej Himilsbacha, ale film genialny "Przyjęcie na 10 osób plus 3"! i piosenka "Małe piwko z korzeniami..." BOMBA!

Strasznie żeś sie pan sfrajerzył panie Struś, że pan nie poleciał z nami :P Potęga ! Ja bym z nimi poleciała na koniec swiata :) nawet bez stewardes :) za to z bombonierka E. Wedel :)

Let me think... tak, może byc tobie znajomy, bo doradzałam ci w sprawie odkurzacza :P bezinteresownie :)

chciałabym błysnąć wiedzą, ale niestety nie wiem. Może to żona doktora Paj chi wo ?

Bo on nie był takim celebrytą jak ci dzisiejsi, miał swoje sekrety. Dzieki temu jego sława trwa. Nie dał się ogłupiać i robił swoje. Kolejna fajna męska cecha :P