Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tabletki antykoncepcyjne po ciązy pomocy

Polecane posty

Gość gość

witam, jestem po porodzie mam isc do ginekologa lecz moj lekarz ma wolny termin za pół roku czy musze iść do tego samego ginekologa? chcę zeby zapisał mi tabletki antykoncepcyjne to jak to wygląda bede musiała zrobic badania zeby wiedział jakie mi zapisac?

Gość Karnila
Powinno się robic badania zawsze jak się zaczyna bra ć tabletni, jak sie chce je zmienić i kontrolnie co jakis czas. Mnie moj lekarz po ciazy przepisal Limetic. U mnie sprawdzily się świetnie, więc może i Tobie podpasują. A karmisz dziecko piersia?

Gość gość
nie, nie karmie, czyli za drugią wizytą zapisze mi tabletki? a powinnam iśc do tego samego ginekologa czy moge zmienic?

Gość gość
gdy nie jesteś w ciąży to juz za wizyta strasznie długo się czeka ;/ i dlatego pytam czy dopiero za druga wizyta zapisze tabletki

Gość Karnila
Jeśli nie karmisz to jest dużo tabletek do wyboru. Ja np biore Vixpo. Jak się uprzesz to przepisze Ci je pewnie bez badań, bo czasem tak robią ale to niedrowe dla Ciebie. Lepiej było by iść, da ci skierowanie na badania i z wynikami do niego wracasz i dostajesz tabletki.

Ja tam nie biorę już tabletek bo chyba mi bardziej szkodziły niż pomagały, przestawiłam się na inne metody, używam cyclotestu myway który jest bardzo precyzyjny bo codziennie robisz sobie "pomiary" i masz wszystko ladnie zapisane ;)