Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oszukana501

tabletki poronne uwaga na oszusta

Polecane posty

Wpadłaś Czujesz że nie jesteś jeszcze gotowa być matką? Nic strasznego! Z moją pomocą przeprowadzisz domową, a przede wszystkim bezpieczną aborcję medyczną tabletkami do 9 ,12 i 16 tyg ciąży !!! Nie wiesz którą ofertę WYBRAĆ? Jesteś po nieudanych kuracjach ?- Pomogę! Przeczytaj moje ogłoszenie i zdecyduj. Profesjonalna porada Lekarza Gratis ! ! ! Jest to treśc ogłoszenia oszusta ktory za tabletki bierze 400 zł a okazują się one bublem. najpierw wysyła tabletki potem wylacza telefon, znalazłam inny telefon po niecałej rozmowie i smsie wysłanym do niego wyłączył kolejny telefon. Szukam kobiet które również zostały oszukane.. NUMER OSZUSTA TO : 734282964 , 734279961 PROSZĘ O KONTAKT NA E-MAIL : oszukana501 @ o 2 . pl

Gość Oszuści tabletki-poronne

Uwaga na portal oszustów! Sami wystawiają sobie opinie, gdy ja próbowałam wstawić swój nie został wyświetlony.

Strona http://tabletki-poronne.pl/wczesnoporonne/

Nie stety zestaw nie przyszedł taki jak na zdjęciu. Tabletka mifepristone była zapakowana w plastikowe pudełko. Niby z naklejką ale tak kiepsko zrobioną, że od razu widać, że nie jest to oryginał. 

Nie kupujcie u nich!