Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ex_debill_rzuca_okiem

Dlaczego?

Polecane posty

Gość ex_debill_rzuca_okiem

Dlaczego tak cicho w Polskich mediach o przełomowej operacji, którą wykonali Polacy na sparaliżowanym człowieku? BBC trabi od rana na pierwszej stronie w wiadomościach, w radio wywiad - naprawde jestem zdziwiona pozytywnie poruszeniam, a w polskich mediach co? rano się można było dogrzebać żenującego (bo poświęconego w 3/4 finansowaniu projektu) artykułu na interii - teraz juz zniknął, wp i gazeta cicho, onet się podnieca, że inni o tym piszą... zamiast sławić osiagnięcie na głównych stronach botoksy, Pistoriusy, brzuch księznej Kate i pozew przeciw Mozilowi za kawałek 'Nienawidzę Cię Polsko'! A potem będzie płacz, że brytyjczycy zgarnęli wszystkie zasługi - no będzie - na własne życzenie... ech... smut

Gość gość
bo polacy to banda debili ktorym dobrze wychodza tylko dwie rzeczy - sranie we wlasne gniazdo i czarny piar

Gość gość
Na pewno mowia skoro sledzisz non stop angielskie media ciezko zebys wirdziala co w pl jest mowione poza tym dowiedza sie o tym wszyscy z czasem inna sprawa ze milo ze mowia o tym wlasnie w uk zaczynajac od tego ze w polsce ze polscy chirurdzy do spolki wspolnie z angielskimi naukowcami co pokazuje ze spory udzial jest polakow a nie jak ktos to wczesnoej napisal ze w bbc angoli stawia sie w super swietle nie wspominajac nic o poskich chirurgach...

Gość gość
14:17 a ty stoisz na czele tej bandy... nie umiesz napisac jednego komentarza nawet w dobrym tonie tylko pieprzysz farmazony...

Gość exdebill_rzuca okiem
nie mam polskiej telewizji i radia, dlatego przeleciałam serwisy internetowe i takie wnioski mi sie nasunęly, ale zadzwonie wieczorem do rodziny i zapytam co słyszeli;)

Gość exdebill_rzuca okiem
no i właśnie, lepiej wyzywac kogoś od szmat, a trudniej sensownie skomentować taki teścik był;0

Gość gość
bo polacy to banda debili ktorym dobrze wychodza tylko dwie rzeczy - sranie we wlasne gniazdo i czarny piar <<<<<<<<<< no popatrz jakiś ty łanteligentny :) zapewne z emigracji piszesz właśnie powyżej dałeś popis w całej okazałości i poparcie na prawdziwość swoich słów :)

Gość gość
w pl zaczna mowic jak juz dziennikarze sie skapna ze cos takiego mialo miejsce poza tym to malo wazne ze w pl nie mowia ...bo za to mowia o tym na calym swiecie !:P milo uslyszec w radiu cos o nas z pozytywnym akcentem a ta wiadomosc to numer jeden dnia o eboli nawet tyle nie trabili dzisiaj :P