Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie potrafię nawiązywać....

Polecane posty

Gość gość

kontaktów z ludzmi ? obecnie jest ok ale gdy kogoś nie znam , widzę pierwszy raz to nie potrafię nawiązać rozmowy nie wiem jak zacząć co powiedzieć .... :-( głupie to tym bardziej że moje dziecko teraz zaczeło chodzić do przedszkola tam czasem stoją inne matki rozmawiają o składkach itp... a ja stoje z boku i nie udzielam się bo nie wiem co mam powiedzieć ... poradzcie coś jak się przełamać ? :-(

Gość gość
hmm udawaj zainteresowaną lub bardziej to okazują, nie odsuwaj się, uśmiechaj się, nie odwracaj głowy, bo z tego co piszesz, niektóre rzeczy dotyczą także Twojego malucha, nie musisz się sama odzywać jeśli nie masz nic do dodania (chociaż ja bym miała, w końcu to dotyczy mojego dziecka), ale na pewno nie staniesz się jedynie tłem i któraś z mam się do Ciebie odezwie :)

Gość gość
i takie ciamajdy dzieci mają haha

Gość gość
14:47 ... nie udzielaj się nie na temat ... heh wyjdz i zamknij drzwi za sobą

Gość gość
14;45 Ja właśnie bym chciała pogadać też no bo masz rację że dotyczy też to mojego malucha :-) zastosuję się do twojich rad i spróbuję się przełamać .... poprostu jestem nieśmiałą i skryta osobą może też dlatego mi ciężko .

Gość gość
ja właśnie piszę na temat mała dyktatoreczko, kobieta nie ma siły psychicznej i urodziła dziecko które też takie pewnie będzie jak go źle wychowa

Gość gość
gość dziś nie zrażaj się czy coś, a już na pewno nie zamykaj się w sobie, musisz się przełamać, nawet malutkimi kroczkami, byle do celu, no i uśmiech to podstawa :D

Gość gość
14;54... oj ale czy to moja wina że jestem skryta w sobie ? no chyba nie tak. A moje dziecko staram się wychować jak najlepiej więc nie musisz odrazu mi narzucać nie wiadomo czego.. jeżeli masz ochotę coś mi doradzić to proszę o rade a jak masz zamiar mnie obrażać to żegnam.

Gość gość
14;58 dziękuje za odpowiedzi :-)

Gość gość
up up up uop up ipo jkoopppoob

Gość gość
Podnoszę:-) poradzi ktoś coś jeszcze ?

Gość wiiem wszystko
dokladnie, ze tez takie tepe qrwy dzieci maja, patologia robi patologie

Gość gość
16:12 tępa patologia to z Ciebie , widać po twojim słownictwie odrazu hehhe jednak nie będę zniżać się do twojego poziomu! pozdrawiam

Gość gość
16;12 naucz się pierw poprawnie pisać tępa strzało !!