Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój ojciec jestem zwykłym egoistą i złym człowiekiem

Polecane posty

Gość gość

Źle tratuje ludzi. Uważa się za kogoś lepszego od innych, tylko dlatego, że ma pieniądze. Jak mój brat miał 16 lat to zabrał go do prostytutki, co jest bardzo niesmaczne. Całe życie zdradzał matkę na prawo i lewo, co jakiś czas miał nową kobietę. Matka jest z nim tylko dlatego, że ma pieniądze ale ich relacje nie są najlepsze. Mój ojciec ma złe relacje ze mną, nawet z bratem mu się popsuły to zaczął przekupywać wnuka (mojego syna). Nawet podważa mój autorytet przy dziecku (bo skoro sama wychowuje dziecko to nie jestem dla swojego dziecka żadnym autorytetem). Teraz poznałam nowego faceta a ojciec do niego wyskakuje z tekstem, by na jego pieniądze nie liczył. Jak namówić matkę do rozwodu, gdy ta nie chce i twierdzi, że nie przeszkadzają jej zdrady męża.

Gość gość
Odetnij się od tego troglodyty, a matka jest dorosła - nie chce się rozwodzić, to nie. Mój ojciec też pozostawia wiele do życzenia, niestety - chociaż nie jest tak prymitywny jak Twój. Staram się ograniczać kontakt do minimum. Tobie radzę to samo.

Gość gość
Tylko inna sprawa jest taka, że nie wiem jakim cudem ale mój syn bardzo go kocha a wiem, że ten kontakt powinnam urwać.