Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to ostatni niedziel

życie jest do d**y i smutno mi z tego powodu

Polecane posty

Jest mi smutno, czuję się osamotniony bo nikt mnie nie lubi, nikt mnie nie kocha, nikt za mną nie szaleje, a Starożytni Bogowie mnie nienawidzą. Życie mnie dobija, właściwie to nie życie tylko wegetacja, na okrągło praca, jedzenie i spanie. I nie umiem tego zmienić. Miało być fajnie, a jest jak zwykle do d**y :(

Gość gość
Myślałeś już o samobójstwie?

Gość gość
lepiej pomyśl o fajnym prowo i zacznij trollować na kafe od razu ci się poprawi humor

Gość gość
Nie namawiam cię do samobójstwa ale żaden bóg nie istnieje. Jesli wierzysz w żydowskie zombie z kosmosu które samo jest swoim ojcem to bardzo z tobą żle :o

Dlaczego ludziom przykro myśleć o tym, że ich kiedyś nie będzie, a nie jest im tak samo przykro rozmyślać o tym, że ich przedtem nigdy nie było :P Don't be too serious :)

Gość gość
To zmien swoje mysli od tego zacznij , a zmieni sie Twoje zycie. Mysl pozytywnie ,afirmuj to kim chcialbys byc . Bog istnieje i uwierz mi, ze Cie kocha tylko narazie sie pogubiles. Pamietaj ,ze jestes tym co jest w twojej glowie ,wszystko mozesz zmienic tylko od marudzenia i siedzenia na d***e nic nie osiagniesz potrzebne jest tez dzialanie.

Gość gość
nic tak nie przywraca nastroju jak ciężka praca fizyczna na świezym powietrzu jakbyś tak porąbał drewna na opał przez 4 godz. po powrocie do domu poczułbyś, że życie jest piękne

Gość gość
To podaj jakiś dowód

Ta k****, afirmacja... całe dzieciństwo sobie wyobrażałem jak będę wielkim władcą, jak będę podbijał i mordował całe narody. Miałem nawet plan jak dokonać ludobójstwo na Ukraińcach i ukryć wszystko przed ONZ. I co? I co, k***a? Kim teraz jestem? Wielkie g****o wyszło z moich wielkich marzeń. :O

Gość gość
Piękne marzenia. Może jeszcze wszystko przed tobą?

Gość gość
Też miałem takie marzenia ale bałem się więzienia :D

Gość gość
w sensie ,że w podstawówce :D

Gość bvc
"całe dzieciństwo sobie wyobrażałem jak będę wielkim władcą, jak będę podbijał i mordował całe narody. Miałem nawet plan jak dokonać ludobójstwo na Ukraińcach i ukryć wszystko przed ONZ." Zbierasz pokłosie własnych negatywnych myśli

Gość gość
Co masz do mordu na ukraincach??

Jaka szkoda, że wszyscy powoli traca umiejetność wyczuwania IRONII :P

Moim zdaniem, ten Twój awatar jest powodem, zmień go a natychmiast poczujesz się lepiej :P