Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdy On nie dzwoni

Polecane posty

Gość gość

Spotykam sie z facetem. On od tygodnia jedt na urlopie u rodzicow i robi remont i...w ogole do mnie nie dzwoni Rozumiem ze jest zajety ale zeby nie znalwzc chwili?? Odezwsc sie do niego czy czekac?? Zwykle sam do mnie dzwoni tylko teraz jakos nie ma czasu :/.Dodam ze para nie jestesmy spotykamy sie.

Gość gość
Jeszcze dodam ze dzwonilam do niego w niedziele nie odpieral, ale za chwile gadalismy na facebooku. Nie mial po prostu telefonu przy sobie. Dlatego pytaniw czy dzwonic ponownie?

Gość gość
Wiesz... kiedyś też się zawsze zastanawiałam dzwonić czy nie ? I teraz bym zadzwoniła :)

Gość gość
A A mozesz rozwinac swoja wypowiedz??

Gość gość
Mój obecny maż też tak miał. Zawsze jak się nie odzwywał to ja też i tak się kłóciliśmy i rozstawaliśmy na okrągło przez takie bzdury. Jka mieliśmy po 15 lat. Gdybym miała ten rozum co teraz to bym dzwoniła :)

Gość gość
Wiem ze to dziecinada takie zastanawianie sie ale po prostu juz czasem nie wiem jak z nim postepowac. Raczej nie jestem osoba nachalna wrecz daje duzo swobody wie czemu nie odezwac sie od czasu do czasu. Najwyzej bedzie to ostatni raz jak bedzie niezadowolony ze mu przeszkadam.

Gość gość
Myślałam dokładnie tak samo i mój mąż powiedział mi już po jakimś czasie jak się kiedyś z tego śmialismy że on też czekał aż ja się odezwę :)

Gość gość
Tylko wiesz ja mam taki dylemat bo on kiedys powiedzial ze za czesto rozmawiamy, potem jak ja sie nie odzywalam, to pytal czemu ja sie nie odzwyam. Oo i taka zabawa...

Gość gość
No i zadzwilam w koncu. Rozmawialismy chwilke. Na koniec podziekowal za telefon. Jak rozumiec jego podziekowanie?? ...bo przeciez normalnie raczej nie dziekuje sie za rozmowe. Czy to znaczy ze fajnie ze zadzwonilam czy tak z grzecznosci podziekowal?