Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Figura po ciąży

Polecane posty

Gość gość

Jestem pół roku po urodzeniu maluszka. Mam 20 lat, wcześniej ważyłam 46kg, byłam chuda jak patyk, mały biust, mała jędrna pupa i płaski lekko umięśniony brzuch. Obecnie po pół roku ciąży schudłam ale dalej wyglądam jak 50 letnia kobieta. Obwisłe piersi, tłuszcza na boczkach i udach. Masakra jestem załamana. Jak widzę moje koleżanki po dwóch trzech latach od urodzenia to wyglądają jak dawniej. Niektóre mają takie figury że nie widać w ogóle po nich, że urodziły dziecko. Czy ja też wrócę do dawnej formy ?

Gość LooLooLoo
To zależy tylko od Ciebie. Ćwiczysz coś i trzymasz diete? Każdy jest inny, nie patrz na koleżanki bo tylko się zdołujesz. Moja koleżanka 3 dni po ciaży nie miała juz brzucha. Są takie przypadki. Nie sugeruj się.

Gość Jedynaczka4
Na początku jest trudno zrzucić zbędne kilogramy.Wiem po sobie.Jestem 2 tygodnie po porodzie.Za miesiąc zacznę ćwiczyć i zamierzam zrzucić zbędne kilogramy.Wszystko w swoim czasie.Damy radę.

Gość rtgrtg
Nie wiem... to pewnie względy indywidualne. Ja ważyłam tyle co ty przed ciążą. Wróciłam do szczupłej sylwetki bez żadnych ćwiczeń czy diet ale też nie śpieszyłam się. Poprzednie gabaryty miałam po półtora roku. Żadnych zwisów też, ale fakt że nie miałam prawie mleka więc niewiele karmiłam i tylko przez trzy miesiące. Myślę że i ty nie powinnaś się martwić. Nie wymagaj od siebie zbyt dużo. Pół roku po urodzeniu dziecka to jak nic, ja w tym czasie nawet do kondycji jeszcze wrócić nie mogłam. :D

Może poprostu wyolbrzymiasz a w rzeczywistosci wyglądasz jak wczesniej? zapytaj kogos kto obiektywnie powie Ci co się w Tobie zmieniło. Ja np. schudłam 15 kg i co jakiś czas widuje się ze swoją dobrą koleżanką i pytam ją szczerze czy przytyłam, a ona szczerze mi odpowiada:-)