Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem lesbijką i mam męża, który mnie nie pociąga i dwójkę dzieci

Polecane posty

Gość gość

tak wyszlo... Za maz wyszłam, bo nie chcialam byc sama + presja rodziny, znajomych no i nie moge zyc tak jak chce, tj moge ale wiem jacy są ludzie, nie chcialam sluchac tekstow na ulicy oo lesby idą, wyzwisk, bluzg, nawracaniem przez starsze panie, smiechow, zartow... Poza tym moja mama by nie przezyla tego gdybym powiedziala jej prawde, dostalaby zawału albo załamała nerwowo, jest bardzo wrazliwą i uczuciową osobą, w dziecinstwie spotkala ja tragedia, do tego jest sierotą, a moj ojciec ? Wygnalby mnie z domu. A tak cieszą sie bo mają dwie wnuczki :) teraz mam 32 lata, męza kocham, ale seks nie sprawia mi w ogole przyjemnosci, na szczescie on nie ma duzych potrzeb :) moje zycie nadawaloby sie na film hehe

Gość gość
więc, albo mu powiesz i twoje małżeństwo się skończy, prawdopodobnie rodzina też odwróci, ale będziesz szczęśliwa, lub nadal będziesz tak żyła, oszukując siebie, własne potrzeby i pragnienia, no i niestety będziesz nieszczęśliwa.

Gość gość
jak tak sie czeszesz to faktycznie nikt sie nie domysla :classic_cool:

Gość gość
Na film? Nie pochlebiaj sobie. Oszukujesz siebie i męża dla wygodnictwa i pieniędzy. To takie oryginalne ? Śmiech na sali.

Gość gość
A ja mojego nie kocham, już wolałabym zrobić sobie z palca i być lesbijka ale mieć faceta co kocham niż tego mojego debila ale są dzieci i nie mogę :(

Gość gość
teraz za pozno na zmiany bo masz dzieci

Gość gość
szatan cię kusi, żebyś porzuciła rodzine i zeszła na drogę zła

Gość gość
tia, lesbijka i normalnie uprawia seks z facetem i nawet dwójka dzieci hahaha prawdziwa lesba czuje obrzydzenie do seksu z facetem. ty mozesz byc biseksualna jak juz.

Gość gość
takie osoby jak ty sa biseksualne tak samo jak geje majacy zony i dzieci. Gdybys byla typowa lesbijka mialabys obrzydzenie do seksu z facetem, tak jak osoba heteroseksualna ma obrzydzenie do seksu z ta sama plcia.

szkoda, że tak sobie to życie urządziłaś...mogłabyś mieć miłość i osobę u boku której byś pragnęła. nie rozumiem jak można się związać z kimś kogo się nie kocha i żyć tak...wydaje mi się to straszne.

Gość gość
gdybyś wybrała sobie bardziej luźnego partnera, np. bi, ale tak, marnujesz swoje życie i wciągasz innych :O