Gość gość_MnPa Napisano Październik 21, 2014 Witam ! Potrzebuje waszej pomocy / rady co mam zrobic aby zatrzymac moja sioste chcaca wyjechac z kraju ze swoimi dziecmi . Zeby wam wytlumaczyc o co chodzi opowiem wam pokolei . W moim rodzinnym domie mieszkala moja siostra wraz z mezem i 3 dzieci . Przez okres kilku lat mieszkania razem zzylam sie z moimi siostrzencami . Pewnego dnia nadszedl dzien pozegnania . Myslalam ze moj swiat sie wtedy zawali . Plakalam zreszta jak oni . Wyjechali do angli przekonani iz inny kraj inne zycie . Wrocili po 2 latach cieszylam sie ale nie za dlugo . Przyjechali na kilka miesiecy mowiac ze zostaja w Polsce jednak . Znowu zlaczylam sie sercami z siostrzencami i wg. Tu zaczeli chodzic juz do polskiej szkoly lecz pare dni temu oznajmili ze wyjezdzaja do niemiec. Dzieci zaczely plakac zreszta jak ja teraz juz wiem ze wyjada i znow roztana sie z nami na kolejne dlugie dlugie lata . Moje serce juz nie wytrzymuje takiego napiecia co noc o tym mysle ze znow ich nie bedzie i rycze w poduszke . Jezeli wiecie co moge zrobic badz jak moge zapobiec tej kolejnej i dlugiej rozlace powiedzcie mi . PS. Bardzo ich kocham i zalezy mi na ich szczesciu Licze i z gory dziekuje za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach